Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
:) teşekkürler ufak bir yurtdışında çalıştım ve aldım ^^Lemonade demiş ki:Sonunda bankalari patlatmayi basardin demek hacim hayirli olsun![]()
Buna karışmak kimsenin üstüne düşmez, herkes istediği şekilde parasını harcayabilir.UnDeFeateD demiş ki:en az 2200 tl şu ikisinin tr fiyatı. bunlara verilen paraya yazıktır günahtır diye düşünüyorum..
Tabiki öyledir, ben "parana yazık etmişsin" demedim kendi düşüncemi söyledim. Ben böyle düşündüğüm için almam :)Lordzek demiş ki:Buna karışmak kimsenin üstüne düşmez, herkes istediği şekilde parasını harcayabilir.UnDeFeateD demiş ki:en az 2200 tl şu ikisinin tr fiyatı. bunlara verilen paraya yazıktır günahtır diye düşünüyorum..
Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanıAddicted demiş ki:40 liraya satılıyo onlar![]()
hah oraya arkanı dön karşında iskeleyi görceksin ordan eminönü vapuruna bin eminönünde in mısırçarşısına doğru yürü dön dolan (ya da birilerine sor) karşına doğubank işhanı çıkacak orda bulursunLemonade demiş ki:Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanıAddicted demiş ki:40 liraya satılıyo onlar![]()
![]()
Moruk telefonu aldigimda bana beats hediye edildi napsakAddicted demiş ki:40 liraya satılıyo onlar![]()
Telefonmu aldın kardeşim :) Hayırlı olsunWax Whine demiş ki:Moruk telefonu aldigimda bana beats hediye edildi napsakAddicted demiş ki:40 liraya satılıyo onlar![]()
![]()