Demek ilk maçımız bizimle hazırlık maçı istemeyen extraloob'un takımı FC TiBET ile. İlk 2 haftadaki maçlarımız en iyi 2 takımla. İlk 2 haftayı yenilmeden atlatırsak bu iş tamamdır. 

![]() |
tabi bro kalede benim gibi bir adam varken bir gol bile atamazlar b izeRowdy demiş ki:Demek ilk maçımız bizimle hazırlık maçı istemeyen extraloob'un takımı FC TiBET ile. İlk 2 haftadaki maçlarımız en iyi 2 takımla. İlk 2 haftayı yenilmeden atlatırsak bu iş tamamdır.![]()
Autumn demiş ki:Real Beer CF-Fc Elizabeths maçı saat 20:30 dan sonra oynanması kararlaştırılmıştır![]()
seyirci olarak katılma imkanım varmı?extraloob demiş ki:FC TiBET - Violent Fire FC Maçı bugün saat 14:00'da oynanacaktır rakip takımın kaptanı saat uygun mudur![]()
Avenger demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş. HAXBALL EXTRALOOB LİGİ FİKSTÜRÜ - Resim Silinmiş.
![]()
![]()
![]()
Kurallar:
-Maçlar 5v5 şeklinde Big Sahada oynanacaktır.
-Zaman 10 dakika Skor limiti olmayacak.
-Maç berabere biterse uzatma olmayacak.
-Bir takımda en az 6 kişi olacak.(5 kişi as takım 1 kişi yedek.)
-Yedeğin maça gelmesi zorunlu değildir.
-Bir takım maça 5 kişi çıkmazsa maçı 3-0 kaybedeceklerdir.
-Belirli günler aralığı Transfer sezonu kabul edilebilir
favretto demiş ki:seyirci olarak katılma imkanım varmı?extraloob demiş ki:FC TiBET - Violent Fire FC Maçı bugün saat 14:00'da oynanacaktır rakip takımın kaptanı saat uygun mudur![]()
14te benim dersanem var broextraloob demiş ki:federasyonu konuyla ilgilenmeye çağırıyorum
biz 14te müsaitiz bunlar 20de ee maç saati ne olacak şimdi federasyon koltukta boş oturma iş yap biraz en uygun saat 00 o vakit ya da gündüz maçı![]()
hacım sen bana diyorsunki 14 de yapalım pazı bandını bırak yedekler oynasın madem öyle 20 de yapalım sen bırak pazı bandını yedeğin oynasınextraloob demiş ki:federasyonu konuyla ilgilenmeye çağırıyorum
biz 14te müsaitiz bunlar 20de ee maç saati ne olacak şimdi federasyon koltukta boş oturma iş yap biraz en uygun saat 00 o vakit ya da gündüz maçı![]()
Autumn demiş ki:Biz Lenneth ile önceden anlaşıp konuştuk sizde böyle olacaksınızzzzz![]()
Avenger demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş. HAXBALL EXTRALOOB LİGİ FİKSTÜRÜ - Resim Silinmiş.
![]()
![]()
![]()
Kurallar:
-Maçlar 5v5 şeklinde Big Sahada oynanacaktır.
-Zaman 10 dakika Skor limiti olmayacak.
-Maç berabere biterse uzatma olmayacak.
-Bir takımda en az 6 kişi olacak.(5 kişi as takım 1 kişi yedek.)
-Yedeğin maça gelmesi zorunlu değildir.
-Bir takım maça 5 kişi çıkmazsa maçı 3-0 kaybedeceklerdir.
-Belirli günler aralığı Transfer sezonu kabul edilebilir