Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S
E EmPireS0000 Kayıt 13 Mayıs 2010 Mesajlar 7 Beğeniler 0 16 Temmuz 2012 #1 Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S
C ccode537 Kayıt 29 Mayıs 2012 Mesajlar 67 Beğeniler 0 16 Temmuz 2012 #2 EmPireS0000 demiş ki: Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S Daha fazla görüntüle... oyunu rardan ckart tekrardan pach dolucak onu doldursun girerD
EmPireS0000 demiş ki: Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S Daha fazla görüntüle... oyunu rardan ckart tekrardan pach dolucak onu doldursun girerD
E EmPireS0000 Kayıt 13 Mayıs 2010 Mesajlar 7 Beğeniler 0 16 Temmuz 2012 #3 ccode537 demiş ki: EmPireS0000 demiş ki: Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S Daha fazla görüntüle... oyunu rardan ckart tekrardan pach dolucak onu doldursun girerD Daha fazla görüntüle... Eyw ben oyunu arkadastan dırek clint olarak almıştım galba yeniden indircem oyunu yada yapabılcem baska bı cozum varmı bildigin ?
ccode537 demiş ki: EmPireS0000 demiş ki: Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S Daha fazla görüntüle... oyunu rardan ckart tekrardan pach dolucak onu doldursun girerD Daha fazla görüntüle... Eyw ben oyunu arkadastan dırek clint olarak almıştım galba yeniden indircem oyunu yada yapabılcem baska bı cozum varmı bildigin ?
C ccode537 Kayıt 29 Mayıs 2012 Mesajlar 67 Beğeniler 0 16 Temmuz 2012 #4 EmPireS0000 demiş ki: ccode537 demiş ki: EmPireS0000 demiş ki: Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S Daha fazla görüntüle... oyunu rardan ckart tekrardan pach dolucak onu doldursun girerD Daha fazla görüntüle... Eyw ben oyunu arkadastan dırek clint olarak almıştım galba yeniden indircem oyunu yada yapabılcem baska bı cozum varmı bildigin ? Daha fazla görüntüle... hiç bilgim yok arkadaşada aynısı oldu dedim tekrardan kur olur .. oldu
EmPireS0000 demiş ki: ccode537 demiş ki: EmPireS0000 demiş ki: Server Online oldugu halde offline gozukuyo.Oyuna Giremiyorum bu sorunu nasıl cözücem :S Daha fazla görüntüle... oyunu rardan ckart tekrardan pach dolucak onu doldursun girerD Daha fazla görüntüle... Eyw ben oyunu arkadastan dırek clint olarak almıştım galba yeniden indircem oyunu yada yapabılcem baska bı cozum varmı bildigin ? Daha fazla görüntüle... hiç bilgim yok arkadaşada aynısı oldu dedim tekrardan kur olur .. oldu