halil abi mysroya geri dönün sizden guildinle beraber kıyamet gibi bir dönüş istiyorum.mysroda artık kimseye güvenilmiyor hiç eskisi gibi değil kimse dostluk neredeyse bitti halil abi lütfen geri dönün bari oyunda güvene bileceğimiz bir guildimiz ve arkadaşlarımız olsun.Serverin durumu berbat globallerin %70 küfür.......... durum bu

Takımı
Galatasaray
JoeY demiş ki:
halil abi mysroya geri dönün sizden guildinle beraber kıyamet gibi bir dönüş istiyorum.mysroda artık kimseye güvenilmiyor hiç eskisi gibi değil kimse dostluk neredeyse bitti halil abi lütfen geri dönün bari oyunda güvene bileceğimiz bir guildimiz ve arkadaşlarımız olsun.Serverin durumu berbat globallerin %70 küfür.......... durum bu
Canım benim Halil abin şuanda askerde ve mysro'ya dönememe gibi bir karar aldı daha doğrusu aldık bizde biliyoruz server'ın üçkağıtcı dolduğunu oynanacak hal kalmadı zaten mysro'da sizde bırakın sizde rahatlayın . :muck: :kalp:

asrkerde olduğunu biliyordum ama neden dönmüyor ? :S izmirdeyim bnde

eyw kardeş gelirdim ama malum askerdeyiz 120 gü sonra belli olmaz aynı isimde bi guıld açarım herhangi bi servera orda paslaşırız ..

Askerlik Bitti En Kısa Zamanda İsro Yada Private serverlardan Birinde Guıld AÇıp Çar Açacam gelmek siteyen olrsa paslaşırız her türlü herkese selam olsn

Yukarı Alt