mesut_xD
Bilgiliyim
Ohannes. 

Yok okancim hepsini kontrol ediyorum hepsi de botta sayilirextraloob demiş ki:bunları açtın peki kontrol edebiliyormusun, tek tek veya sadece açarım ama 1 char bile kasmam modundamısın !
sıkı makinaymış zati artık pc olayı 4 çekirdek ve 8gb ram ile high-end oldu bir nebze.
Respect ? Anliyamadim Testosterone kullaniyorum sorun yok ama açiklarsan memun olacağim?Respect demiş ki:Respect loaderin Editini kullanıyorsun sen biliyorsun adını..
orj varken emek hırsızlarınınkini kullanmak sana kalmış.
Pm attım.halgan1 demiş ki:Respect ? Anliyamadim Testosterone kullaniyorum sorun yok ama açiklarsan memun olacağim?Respect demiş ki:Respect loaderin Editini kullanıyorsun sen biliyorsun adını..
Respect loderin editini?
Msj cvp verilmiştir iyi çalişmalarRespect demiş ki:Pm attım.halgan1 demiş ki:Respect ? Anliyamadim Testosterone kullaniyorum sorun yok ama açiklarsan memun olacağim?Respect demiş ki:Respect loaderin Editini kullanıyorsun sen biliyorsun adını..
Respect loderin editini?
Çlientsiz açarsam resimleri çemekezdim şunu söyleyim clientsiz hiç şekilde girmeyin %99 ban riski mezcuttur dest etmiş bulunmakdayimozy67 demiş ki:Clientsiz mı acıyosun bunLarı _?
Islemci sogutucuna dikkat et...Makina Sadece 8gb ram 4cekirdek islemci istemiyor onlari sogutucak performanslarini sabit tutacak sogutucu istiyor...ozy67 demiş ki:EweT Ban riski YukseK
Benim pc 1 gb ekran kartı 2 cekırdek 2,2 +2 gb ram olmasına ragmen 3 uncuyu acsa dua etcem
bazen 2 ncıyı gırınce reset atıyor makine sinir oluyorum......
MrT3chn0 demiş ki:Islemci sogutucuna dikkat et...Makina Sadece 8gb ram 4cekirdek islemci istemiyor onlari sogutucak performanslarini sabit tutacak sogutucu istiyor...ozy67 demiş ki:EweT Ban riski YukseK
Benim pc 1 gb ekran kartı 2 cekırdek 2,2 +2 gb ram olmasına ragmen 3 uncuyu acsa dua etcem
bazen 2 ncıyı gırınce reset atıyor makine sinir oluyorum......
2gb ram ile 6 accountu goruyorum...
Başka projelerim var ins. olur Oyun parasi yapmak gibi elimde şu an 40+ 180 adet char var ama ufak bi problem var cilent kullanmak banlatiyor o yüzden 2 3 pc lazim bu pc nin 2 kati kadarDroungJell demiş ki:İyi para kırarsın o pc de 16 tane farmerı sok 1 de kendi çarını hepsini ff yaptığın zaman sat 16 tanesinide o.O
Kim olduğunu bilmiyorum tanimiyorum malesefSpiral demiş ki:wow SURGEON'a rakip![]()
3 yıldır 4 çekirdekli pc kullanıyorsun sanırımhalgan1 demiş ki:3 Yildir kullaniyorum bişi olmadi şimdi olsa ne yazarNormal 4 çekirdek 8 gb ram (Normal)
![]()