U umityenigun Kayıt 14 Mayıs 2009 Mesajlar 29 Beğeniler 0 10 Ocak 2010 #1 clienti indirdim çalistirdim server seçme yerinde serverlar unkown gözüküyor.birine tiklayincada hata veriyor nedir bunun çözümü?
clienti indirdim çalistirdim server seçme yerinde serverlar unkown gözüküyor.birine tiklayincada hata veriyor nedir bunun çözümü?
Q Quattro Kayıt 25 Mayıs 2007 Mesajlar 6.931 Beğeniler 0 Şehir UnderGround 10 Ocak 2010 #2 umityenigun demiş ki: clienti indirdim çalistirdim server seçme yerinde serverlar unkown gözüküyor.birine tiklayincada hata veriyor nedir bunun çözümü? Daha fazla görüntüle... Yeni media.pk2 indirdinizmi veya muhtemelen tıkladığın server şu an kapalıdır.
umityenigun demiş ki: clienti indirdim çalistirdim server seçme yerinde serverlar unkown gözüküyor.birine tiklayincada hata veriyor nedir bunun çözümü? Daha fazla görüntüle... Yeni media.pk2 indirdinizmi veya muhtemelen tıkladığın server şu an kapalıdır.
U umityenigun Kayıt 14 Mayıs 2009 Mesajlar 29 Beğeniler 0 10 Ocak 2010 #3 link alabilirmiyim media pk2 xD rapid olmassa sevinirim. Teşekkürler
L LethaLKiss Kayıt 19 Ocak 2010 Mesajlar 779 Beğeniler 0 Şehir Dw önü :) 20 Ocak 2010 #5 aynı sorun bendede war hanqi media indirilcekse link verirsnz süper oLr.... (versiyon 1.151)