P Phantoso Kayıt 9 Temmuz 2008 Mesajlar 2.047 Beğeniler 0 Şehir Silik Yazar 23 Ekim 2012 #1 Günü azda olsa güzel kapattık en azından zarar yok :)
S serkesh Kayıt 22 Ekim 2012 Mesajlar 39 Beğeniler 0 23 Ekim 2012 #2 benficadan sasmican hocam tebrik ederim
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 23 Ekim 2012 #3 Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum
E EnderGelisenOsasunaAtagi Kayıt 17 Haziran 2012 Mesajlar 1.161 Beğeniler 14 23 Ekim 2012 #4 sarkoLata demiş ki: Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum Daha fazla görüntüle... gamesliga.com
sarkoLata demiş ki: Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum Daha fazla görüntüle... gamesliga.com
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 23 Ekim 2012 #5 Erythrai demiş ki: sarkoLata demiş ki: Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum Daha fazla görüntüle... gamesliga.com Daha fazla görüntüle... aa, güvenemiyorum oraya, bir kaç defa para vermeme/yatıramama durumları oldu orda, biraz sıkıntı çekiyorlar sanırım
Erythrai demiş ki: sarkoLata demiş ki: Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum Daha fazla görüntüle... gamesliga.com Daha fazla görüntüle... aa, güvenemiyorum oraya, bir kaç defa para vermeme/yatıramama durumları oldu orda, biraz sıkıntı çekiyorlar sanırım
P Phantoso Kayıt 9 Temmuz 2008 Mesajlar 2.047 Beğeniler 0 Şehir Silik Yazar 23 Ekim 2012 #6 sarkoLata demiş ki: Erythrai demiş ki: sarkoLata demiş ki: Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum Daha fazla görüntüle... gamesliga.com Daha fazla görüntüle... aa, güvenemiyorum oraya, bir kaç defa para vermeme/yatıramama durumları oldu orda, biraz sıkıntı çekiyorlar sanırım Daha fazla görüntüle... Ben 2 sefer 500 lira 1 seferde 200 lira çektim hiç bir sıkıntı yaşamadım.Konuşmayı bildikten sonra hakkın kimsede kalmaz :)
sarkoLata demiş ki: Erythrai demiş ki: sarkoLata demiş ki: Tebrikler hocam güle güle harca Bu site hangisi? Ben de 1,5üst oynayabileceğim bir site arıyorum Daha fazla görüntüle... gamesliga.com Daha fazla görüntüle... aa, güvenemiyorum oraya, bir kaç defa para vermeme/yatıramama durumları oldu orda, biraz sıkıntı çekiyorlar sanırım Daha fazla görüntüle... Ben 2 sefer 500 lira 1 seferde 200 lira çektim hiç bir sıkıntı yaşamadım.Konuşmayı bildikten sonra hakkın kimsede kalmaz :)