Kayıt
4 Eylül 2008
Mesajlar
1.885
Beğeniler
0
Şehir
Cehennet
Yeryüzünde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler.
Içenler, sigaralarini çakmak ya da kibritle yakarlar. Ve bunlarin bir kismi da kanserden ölür.

Ama, dünyada demir çelik haddehanesinde çalisan hiçbir isçinin, sigarasini yakmak amaciyla 600 tonluk pres makinesinin arasindan emekleyerek geçip 2450 santigrad sicakligindaki firina ulasmaya çalisirken can verdigi görülmemistir.
Türkiye'de görülmüstür.

Karabük

Bütün dünyada hasarat,özellikle sivrisinek vardir, buralarda da
sinek ilaci kullanilir.
Ama, sivrisinek yutup da midesine kaçan sinegi öldürmek üzere agzina
Shelltox sikmak suretiyle zehirlenip ölen, Türkiye'dedir.

Istanbul, Sultanbeyli

Dünyanin her yerinde insanlar berbere gidip tiras olurlar ama, hiçbir berber, rahatlatmak amaciyla müsterinin kafasini saga sola kanirtirken adamin boynunu kirip onu öldürmemistir.
Türkiye'de öldürmüstür.


Erzurum

Örnegin, bir bankamatikten para çekmek için dügmeye bastiginizda elektrik çarpmaz ve ölmezsiniz ... Türkiye'de ölürsünüz.

Bozcaada

Örnegin, hiçbir yerde, otoyolda giderken radyoda duydugu göbek havasi esliginde göbek atmak için arabayi 'sag seride çeken' ve az sonra da arkadan gelen arabanin çarpmasi sonucu ölen bilinmez.
Türkiye'de bilinir.

Adapazari

Nüfus sayim günü sokaga çikma yasagi nedeniyle bombos otoyolda (Dünyanin hiçbir yerinde böyle bir sey yoktur ve olamaz) sayim görevlisi 'bariyerlere' çarpip ölmez. Burada ölür.

Gebze

Ayni isyerinde biri gece, biri de gündüz vardiyasinda çalismakta olan ve her ikisi de 'mobilet' kullanan bir baba-ogul, birisi isten çikip eve gider, öteki evden ise gelirken bir kavsakta karsilasmazlar ve birbirlerine selam vermek için ellerini kaldirinca çarpisip her ikisi de ölmezler.

Konya

Marangoz atölyesinde çalisan isçiler paydosta üzerlerindeki talaslari temizlemek için birbirlerine 'kompresör' tutarlarken, biri ötekine saka yapmak için kompresörü onun arkasina yöneltmez, öteki de 'saka öyle olmaz böyle olur' diye ayni kompresörü alip berikinin makadina sokmaz ve adam bagirsaklari patlayarak ölmez.

Istanbul, Ayazaga

Gemi mühendisi kazani kontrol etmek için kazana girdiginde biri gelip kazanin kapagini kapatmaz ve sonra da gemi yola çikmaz.

Kocaeli, Dilovasi

Bir adam ayakkabisinin içine kaçan tastan kurtulmak için elektrik diregine yaslanip ayakkabisini çikarip silkelediginde, yoldan geçen bir baskasi onu elektrik çarptigini sanmaz ve elektrikle baglantisini kesmek amaciyla kafasina kürekle vurarak onu öldürmez.

Rize

Çünkü dünyanin hiçbir sehrinde, 'Buralarda bir pideci varmis, ne tarafta acaba?' sorusuna 'Kiymali mi, peynirli mi?' diye cevap verilmez...

> >>> >>Siz Olsanız Güler misiniz, aglar misiniz?
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Talihsizlikler sadece Türkiye'de görülecek diye bir şey yok;hayat bu ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.Diğer maddeler ise vatandaşımızın pratik ve bir o kadar da traji komik zekasını anlatıyor.Paylaşım için teşekkürler..
 
Yukarı Alt