1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

Guild/Union Logoları Sorunu


  1. macerx1

    macerx1 rank8

    Kayıt:
    16 Ocak 2008
    Mesajlar:
    68
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    aLchemist
    Şehir:
    Hotan Stable
    arkadaşlar Olympus ta son 1 haftadır kendi guildim dahil olmak üzere kimse logo koyamıyor? logomuzu Registration Item ile koyuyoruz ve SRO bize işlemin başarılı olduğunu söylüyor... Normalde 5-10 dk içinde belirmesi gereken logolar günlerdir yok!... Server da bi çok logo yenileyen guild beyaz bayrak taşıyark dolaşıyr.... Merak ediyorum sadece Olympusta mı böyle yoksa diğer serverlarda da aynı sorun var mı?

    RESİMLER :

    - Resim Silinmiş.

    - Resim Silinmiş.

    - Resim Silinmiş.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  2. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.212
    Beğenilen Mesajlar:
    304
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.
    wtb emblem güzel olmuş :D

    pek farkında değilim ama gaia'da bende 1-2 kişiye gördüm beyaz dedim herhalde yeni koydular üzerine düşmedim.
     
  3. macerx1

    macerx1 rank8

    Kayıt:
    16 Ocak 2008
    Mesajlar:
    68
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    aLchemist
    Şehir:
    Hotan Stable
    Olympusta durum 1 haftadır böyle.... :(
     
  4. pckoppat_90

    pckoppat_90 rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    64
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ehehha en üstte bnm char cok tatlı durmus :P neyse sorun hala war hala guildimizin amblemi yok...
     
  5. garip_avci

    garip_avci rank8

    Kayıt:
    13 Ocak 2008
    Mesajlar:
    135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Bilgisayar Programcılığı
    Şehir:
    İzmir
    evet bende deli olacam guilde resim koyamıyorum. bende ben yapamıyorum sanıyordum xD yoksa gene mi bi bug :S
     
  6. macerx1

    macerx1 rank8

    Kayıt:
    16 Ocak 2008
    Mesajlar:
    68
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    aLchemist
    Şehir:
    Hotan Stable
    demek ki diğer serverlarda da war aynı problem... BUG dedk ztn geçen hafta ama inspection oldu salı ayrıca yepyeni bi client geldi Legend 3+ ... Nasıl adam bunlar hiç mi düzeltmek gelmemiş akıllarına ya? Rahat 20m harcadım bu logo işine , taa ki wazgeçene kdr ...
     
  7. pckoppat_90

    pckoppat_90 rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    64
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    evt yine bug.. aslında böle daha güzel ya :D beyaz saflıgın simgesi fln xD
     
  8. macerx1

    macerx1 rank8

    Kayıt:
    16 Ocak 2008
    Mesajlar:
    68
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    aLchemist
    Şehir:
    Hotan Stable
    SAF mısın olum sen? xD ayrıca şu imzanı deiştir artk nerde 86 TmaR ?
     
  9. macerx1

    macerx1 rank8

    Kayıt:
    16 Ocak 2008
    Mesajlar:
    68
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    aLchemist
    Şehir:
    Hotan Stable
    pardn 87 xD
     
  10. JuNioRKinG

    JuNioRKinG olduser

    Kayıt:
    13 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.075
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    HİÇ KİMSE M.K ATATÜRK Olamaz yanlızca onun izinden
    Aynı sorun benim guildimde ve Alexander serverinin %60 ında var . Çözümünü hala bulmus değilim :S
     
  11. Crumby_

    Crumby_ rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.723
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    neptünede de aynı sorun war
     
  12. garip_avci

    garip_avci rank8

    Kayıt:
    13 Ocak 2008
    Mesajlar:
    135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Bilgisayar Programcılığı
    Şehir:
    İzmir
    Saflığın simgesi lafından sonra güzel olmuş ^^ hoşuma gitti
    ben Legent 3 Plus da düzelir diye bekliordum ama düzelmedi delircem :D