DNAA demiş ki:
extrem demiş ki:
hangi hakem sayesinde biz maç yenmişizde konuşuyosunuz galatasaray gibi Maçlarda koltukları filan fırlatıp maçı uzatıyorsunuz heeep tüm maçlar4ınız öle zaten
3 yıldır maç izlemediğin belli :lolmuch: :lolmuch:

galatasarayın orj hali o[/quote]

ya senle polemiğe falan girilmez at gözlüğü takmışın hep kendi doğrularını görüyon

Dampyre

Buralıyım
extrem demiş ki:
DNAA demiş ki:
extrem demiş ki:
hangi hakem sayesinde biz maç yenmişizde konuşuyosunuz galatasaray gibi Maçlarda koltukları filan fırlatıp maçı uzatıyorsunuz heeep tüm maçlar4ınız öle zaten
3 yıldır maç izlemediğin belli :lolmuch: :lolmuch:

galatasarayın orj hali o
ya senle polemiğe falan girilmez at gözlüğü takmışın hep kendi doğrularını görüyon[/quote]
+1

hşşşt susun bakim aaa tartısmak serbest atış serbest ama faul yassah en buyuk cimbom en buyuk fener en buyuk ekmek spor falan filan neyin kavgasını yapicez dimi amaan ben izlerim macımı sezon sonu bir takımın sansı yaver gider ve sampiyon olur bu kadar basit
her takım taraftarı karsı takımın kazandıgı basarıyı kabullenmeli her nasıl olduysa yok bunun surasına carptı su hakem bole etti bosverin bunları bunlar futbolun cilveleri futbolda hatalar olmasaydı gol goremezdiniz
FUTBOL HATALAR OYUNUDUR
ps:hatasız kul olmaz orhan baba

_AvRiL_ demiş ki:
hşşşt susun bakim aaa tartısmak serbest atış serbest ama faul yassah en buyuk cimbom en buyuk fener en buyuk ekmek spor falan filan neyin kavgasını yapicez dimi amaan ben izlerim macımı sezon sonu bir takımın sansı yaver gider ve sampiyon olur bu kadar basit
her takım taraftarı karsı takımın kazandıgı basarıyı kabullenmeli her nasıl olduysa yok bunun surasına carptı su hakem bole etti bosverin bunları bunlar futbolun cilveleri futbolda hatalar olmasaydı gol goremezdiniz
FUTBOL HATALAR OYUNUDUR
ps:hatasız kul olmaz orhan baba
ya hacım GS lilere topic açtık fenerliler içine etti bune ya skor tahmni edin dedik geldiler fenerden bahsediyolar

sen en basta uyarsaydın FB liler lutfen polemik yaratmıyasınız diye ben de anında ucururdum nese tartısın ama faul yok ona gore^^

_AvRiL_ demiş ki:
sen en basta uyarsaydın FB liler lutfen polemik yaratmıyasınız diye ben de anında ucururdum nese tartısın ama faul yok ona gore^^
tmmdır hacım saol :lol:

hangi hakem sayesinde biz maç yenmişizde konuşuyosunuz galatasaray gibi Maçlarda koltukları filan fırlatıp maçı uzatıyorsunuz heeep tüm maçlar4ınız öle zaten[/quote]

Hahaha buna sadece gülerim ben uzattım dimi 16 dk Wink

başlık amacı tamamen aşıLmıştıR yani şu başLığa neden limon sıkarLar kahvekeyfi

herkes kendi takımını eleştirse bu üLkede futboL yüzüden insanLar öLmez en azından hep bi çamur atma isteği

neden yani... Evil or Very Mad

öhh be abi bi topic açtım nerdeyse gsliler fbliler birbirini kescekler Evil or Very Mad

ya bu bölüm çok pasif oluyor
maçın yorumunu yazın diyoruz maç bitiyo günler geçiyo topic hala ilk sayfada başlarda bi çözüm bulmak lazım

BeachBoy demiş ki:
ya bu bölüm çok pasif oluyor
maçın yorumunu yazın diyoruz maç bitiyo günler geçiyo topic hala ilk sayfada başlarda bi çözüm bulmak lazım
Sanada bi çözüm bulmak lazım bence extraokk

Yukarı Alt