film olmadığını sadece klip olduğunu söyledim olmayan şeyi aramakta ısrarlıysan buyur ara keyfin bilirmadeesr demiş ki:Arkadaşlar konunun açılma açılma sebebi bu bir filimmi yoksa klippi olduğunu öğrenmekti.4 sayfa yazmışız ama hala ortada bi sonuç yok![]()
![]()
.klip çok güzel ve bunun bir filim olduğunu düşündük ve okanla beraber onu arıyoruz.
Hacım Yanlıs anlama Merak Ettim Sen Koredeki Müzik sektörün nerden biliyorsun piyasayı FelanDeepb7ue demiş ki:türkçesi biraz kötü oluyor kelimeler anlamlarını yitiriyor :)hmzsnmz demiş ki:hacım eline saglıkta türkcesini de koysaydın![]()
![]()
Japon değil Korelilerin klibi..Bu arada çoğu kişi şarkının adını kiss sanıyor Kiss grubun adı şarkının adı Because i am a girl , bu grup bi kaç sene önceye kadar korede çok popüler bir gruptu ama şuan popüleritelerini yitirdiler.DarkGirl demiş ki:Film değil o japonların yaptığı bi klip... Onun Türkçe versiyonunu yapmışlar bizimkiler :) Orjinal klibinide izledim ama bişey anlamadım söylediklerinden![]()
gscihan : takıldığım bi kaç site var uzakdoğu sineması müzikleri ve kültürleriyle ilgiliextraloob demiş ki:iyi de bunu izleyen birisi çıktı sitemizde![]()
hoş bana sorarsanızda bu bir klip ama ümit işte ya filmse![]()
![]()
aramıza hoşgeldin umarım sürekliliğini sağlayabilirizlady demiş ki:arkadaşlar ben yeni katıldım sitenize site cok güzelmiş bana bu siteyi OneEyedJack tanıttı ve gercektende güzelmiş umarım sizilerle iyi anlaşırız... hepinizi seviyorum canım arkadaşlarım![]()
+1extraloob demiş ki:aramıza hoşgeldin umarım sürekliliğini sağlayabilirizlady demiş ki:arkadaşlar ben yeni katıldım sitenize site cok güzelmiş bana bu siteyi OneEyedJack tanıttı ve gercektende güzelmiş umarım sizilerle iyi anlaşırız... hepinizi seviyorum canım arkadaşlarım![]()
![]()
Hoşgeldin o zaman. ?!!!!!!...lady demiş ki:arkadaşlar ben yeni katıldım sitenize site cok güzelmiş bana bu siteyi OneEyedJack tanıttı ve gercektende güzelmiş umarım sizilerle iyi anlaşırız... hepinizi seviyorum canım arkadaşlarım![]()
İlk ben hoş geldin demiştim çıkmadı. Yaş kaç Lady? Nerde oturuyosun? Ben 23, İst. Hobilerim ya da konuşuruz msnimi pm attım.lastturk_ demiş ki:Hoşgeldin o zaman. ?!!!!!!...lady demiş ki:arkadaşlar ben yeni katıldım sitenize site cok güzelmiş bana bu siteyi OneEyedJack tanıttı ve gercektende güzelmiş umarım sizilerle iyi anlaşırız... hepinizi seviyorum canım arkadaşlarım![]()
puhahahahaa tospa yaaaJigsaw demiş ki:İlk ben hoş geldin demiştim çıkmadı. Yaş kaç Lady? Nerde oturuyosun? Ben 23, İst. Hobilerim ya da konuşuruz msnimi pm attım.lastturk_ demiş ki:Hoşgeldin o zaman. ?!!!!!!...lady demiş ki:arkadaşlar ben yeni katıldım sitenize site cok güzelmiş bana bu siteyi OneEyedJack tanıttı ve gercektende güzelmiş umarım sizilerle iyi anlaşırız... hepinizi seviyorum canım arkadaşlarım![]()
The_DifferenT demiş ki:Şarkıda videoda benim tarzım degil![]()
![]()
Yalan hacım bunlar masal işi![]()
[/quotyoru
niye izliyip yorum yazıyon ozman:evil:
![]()
izledigimi nerden çıkardın sadece 1 dk sına baktım gerisine gerek kalmadımadeesr demiş ki:The_DifferenT demiş ki:Şarkıda videoda benim tarzım degil![]()
![]()
[/quotyoru
![]()
The_DifferenT demiş ki:izledigimi nerden çıkardın sadece 1 dk sına baktım gerisine gerek kalmadımadeesr demiş ki:The_DifferenT demiş ki:Şarkıda videoda benim tarzım degil![]()
![]()
[/quotyoru
![]()
ok herkese teşekkürler topic misyonunu tamamlamıştır :?!!sroahmet demiş ki:http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=148
Hocam Klibin Orjinali Bu Diğer Müzik İle Mahvolmus Hiç Bir Duygusallığı Kalmamıs Kanımca Bide Bunu İzle ?!!!!!!!