500m ye 100Silkmi?extraloob demiş ki:500m'den aşağısını almıyoruz.
bütün +6setimi satıyım alıyım o zmnextraloob demiş ki:
ceza81 demiş ki:1.5m ye rocky taxi ye kimse gelmior 1 ayda 600m anca yapabildim 100 lwl wizzle valla sadece siz deil herkez arttırdı fiyatlarıda yaptığınız gerçekten ayıp. dicenki 'alan alır zorla mı verioruz' şahsen ben onu oraya yazmaya utanırdım 100silk=500m. silk fiyatları düştüğü halde olana bak. joymax e öle yapıyo böle yapıyo die sitem eder herkez. bizbize böle yaparken joymax amuda kaldırsa haklı. benim siteye biri bunları yazsa banlarım o yüzden herkeze![]()
![]()
haklısınızextraloob demiş ki:ceza81 demiş ki:1.5m ye rocky taxi ye kimse gelmior 1 ayda 600m anca yapabildim 100 lwl wizzle valla sadece siz deil herkez arttırdı fiyatlarıda yaptığınız gerçekten ayıp. dicenki 'alan alır zorla mı verioruz' şahsen ben onu oraya yazmaya utanırdım 100silk=500m. silk fiyatları düştüğü halde olana bak. joymax e öle yapıyo böle yapıyo die sitem eder herkez. bizbize böle yaparken joymax amuda kaldırsa haklı. benim siteye biri bunları yazsa banlarım o yüzden herkeze![]()
![]()
kuzum joymax'e biz sitem etmiyoruz siz gibi fakir insanlar sitem ediyoruz bence joymax ucuz bile satıyor, ayrıca gold yerden toplanan birşey 100silk ise parayla alınan birşey istersen ben sana geleyim 1 ton toprak vereyim sen bana 1 milyar ver olur mu ne dersin git kuzum cahil cahil konuşma bana![]()
mamymamy demiş ki:sbot uzatması için heliosda kaç m vermem gerekiyor?