Bozkurt32 Kayıt 6 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Beğeniler 2 Şehir Burdur 21 Ocak 2017 #1 Konuyu nereye açacağımı bulamadım, eğer yanlış ise editör arkadaşlar taşırsa sevinirim. Ben GM olarak giriş yaptım ama mBottan dolayı görünmez iken sürekli pt atılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Konuyu nereye açacağımı bulamadım, eğer yanlış ise editör arkadaşlar taşırsa sevinirim. Ben GM olarak giriş yaptım ama mBottan dolayı görünmez iken sürekli pt atılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
AmIMad Bakalım be. Kayıt 7 Şubat 2015 Mesajlar 412 Beğeniler 46 Şehir Ankara 21 Ocak 2017 #2 Bozkurt32 demiş ki: ş yaptım ama mBottan dolayı görünmez iken sürekli pt atılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Daha fazla görüntüle... Mbotun pt ayarlarini kapat
Bozkurt32 demiş ki: ş yaptım ama mBottan dolayı görünmez iken sürekli pt atılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Daha fazla görüntüle... Mbotun pt ayarlarini kapat
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 21 Ocak 2017 #3 Pek yapacak bir şey yok, oyundan party requesti kapatırsan en azından rahatsız olmazsın.
Bozkurt32 Kayıt 6 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Beğeniler 2 Şehir Burdur 21 Ocak 2017 #4 sarkolata demiş ki: Pek yapacak bir şey yok, oyundan party requesti kapatırsan en azından rahatsız olmazsın. Daha fazla görüntüle... Anladım, oyundan kapattım rahatsız etmiyor ama oyuncular orada olduğumu görüyor. :) Sanırım yapılacak bir şey yok.
sarkolata demiş ki: Pek yapacak bir şey yok, oyundan party requesti kapatırsan en azından rahatsız olmazsın. Daha fazla görüntüle... Anladım, oyundan kapattım rahatsız etmiyor ama oyuncular orada olduğumu görüyor. :) Sanırım yapılacak bir şey yok.
RanstaMonsta Kayıt 26 Ocak 2016 Mesajlar 4.024 Beğeniler 1.400 Server Feronia Takımı Fenerbahce 21 Ocak 2017 #5 mBot' un "spy" sekmesinden gmler dahil herkes görülüyor yapılacak bir şey yok
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 21 Ocak 2017 #6 Kendi Guard yazılımına sahipsen yapması çok kolay aslında ama hazır kullanılan şeylerle bildiğim bir yöntemi yok.
Kendi Guard yazılımına sahipsen yapması çok kolay aslında ama hazır kullanılan şeylerle bildiğim bir yöntemi yok.