Evet arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi yeni açtıgım serverin gm paneline giremiyorum alt gr Ü shift Ü yapıyorum hiç bir değişiklik yok acaba benmi bi yerlerde yanlışlık yapıyorum anlamadım :!!&%&! bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ilk defa gmlik yapacagım.. verdiginiz bilgiler için şimdiden teşekkürler . İyi oyunlar (XP KULLANIYORUM)

olmuyor malesef bi türlü olmuyor senin verdiginide denedim başka bir çözümü varmı acaba??

windows 7 bir pc den girildigi zaman gm komutlarını çalıştırabiliyorlar benimki kabul etmiyor anlamadım bi türlü lütfen yardim edin oyle boş boş duruyorum sw de

((id pv veremem kusura bakma sweett)) alt gr +Ü + shift+ Ü yapınca böyle olması lazım (~Ü) bende ise alt gr + Ü yapınca ~~ böyle yani 2 çizgi çıkıyor :S (~~Ü) windows xp kullanıyorum win 7 de oluyormuş ama bunda olmuyor napıcam,dili ingilizceye çevirdim bu sefer '}' bu işaret çıkıyor 'ü' de,benim gibi sorun yaşayan yokmu ya ben tekmiyim..

sw şu an güncelleniyor güncelleme bitince id pw atarım müsait olursanız bakarsınız, ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.

sweet bana ulaşabilirsen sevinirim yada başka yapabilecek bi arkadaş varsa tviewer verim

ExcI

37.5 Hours per Week
Sırayla ALT GR +Ü ye bas sonra bırak 1 saniye içinde shift +ü yap

(bu paylaşım internette arayıp siteye girenler içindir)

Başlat - Arama - CTF loader - Dil seçeneğine ENG ekle ve dil çubuğunda EN aktifleştirdikten sonra ŞİFT (") genelde esc nin altında olur.

((id pv veremem kusura bakma sweett)) alt gr +Ü + shift+ Ü yapınca böyle olması lazım (~Ü) bende ise alt gr + Ü yapınca ~~ böyle yani 2 çizgi çıkıyor :S (~~Ü) windows xp kullanıyorum win 7 de oluyormuş ama bunda olmuyor napıcam,dili ingilizceye çevirdim bu sefer '}' bu işaret çıkıyor 'ü' de,benim gibi sorun yaşayan yokmu ya ben tekmiyim..
Bu arkadaşın aldığı sorunu bende alıyorum yaw shift e ye basınca ~işaret çıkmıyor iki defa basınca iki tane çıkıyor nasıl çözebiliriz yardım edebilecek warmi teşekurler

Takımı
Seçiniz...
Bu arkadaşın aldığı sorunu bende alıyorum yaw shift e ye basınca ~işaret çıkmıyor iki defa basınca iki tane çıkıyor nasıl çözebiliriz yardım edebilecek warmi teşekurler
shift e değil

altgr+ü hemen ardından shitf+ü yapıcaksın
yani önce bunu bi not defterine yap işlem sonucu şöyle olması gerekli; ~Ü
iki kare altgr+ü sonra bir kere shift+ü yapadabilirsin; ~~Ü

bu şekilde konsol açılıyor ama önce bi not defterine yap dediğim gibi işlemler oluyor mu
eğer olmuyorsa altgr tuşun bozuktur, bende de açılmıyordu altgr bozulmuş :ddd

ekran klavyesinden de deneyebilirsin

Yukarı Alt