Arkadaşlar Çin çarım var skilleri verilmemiş şu an 3m skill point bulunmakta, 3.6m sp yapıp kasmaya başlayacağım. Yapacağım şey kesinlikte tam olaraktan budur. Sizden almak istediğim yardım, force mu yoksa cold mu yapmam? Glavie kasacağım buda kesin.

Glavie / fire / fire VEYA Glavie / Cold Fire ???

Ben bu çarı pvp yapmak için kasıyorum, sp sinide pvp yapma hevesiyle kastım. Zevkli bir çar olsun istiyorum. Cold / fire herşey FF olduktan sonra gözüme süper zevkli ve tank gibi geliyor. Force ise sadece debuffları önde başka bir atraksyonu yok ve pvp sine gelince ise, force bildiğiniz gibi celericler %50 kesiyor forcu'u. Ve buda kötü bir olay, pill'de var tabii sanıyorum'ki celeric'lere force işlemez, yani avrupalı yan skilleri celeric yapmış bir adamla pvpde zorlanabilirim force ile, yanlışsam düzeltin.

Force mu cold mu ? Bilenler görmüş geçirmiş olanlar tecrübelerinden aktarırlarsa memnun olurum arkadaşlar..

3tane konu açarsan silinir işte böyle..
Önce colda ver sıkılırsan force yap kaybediceğin biraz gold ve colda vereceğin spnin %20si

Cold veya Force yapacağım seçtiğiniz şeyi neden seçtiğinizi yazarsanız sizi anlayabilirim arkadaşlar. Yoksa boşuna yazmış olursunuz. Bana cold gibi geliyor, force boş gibi geliyor. Force oynadım bir kez gayet iyiyimdir kalkan ve force ile ama FF Cold un yanına yaklaşamaz giib geliyor bana nedense

EDİT :
Cold'da ver onla oyna sıkılırsan force a ver vb... lütfen böyle yorumlar yapmayalım forumun seviyesini düşürmeyelim. Ciddiyim ben düzgünce sormuşum SRO oynayan birisi böyle bir yorumu hazmedebilir mi? Yada bu ne kadar doğrudur? 'Sıkılırsan' .... Evet, MAX lvl e kasmak gerekiyor ilk bir anlamak için neyin ne olduğunu, bunu bilmezmi bir sro oyuncusu?

Lütfen, oyundan anlayanlar bana yardım etsin.

_Kriptex_

Tanınıyorum
Fire/Force/Glavie yap pvp yapıcaksan hep pro giy set sağlam skiller max elindekide düzgün bişey olursa zaten vay senin karakterin önünde duranın haline :santa:

cold olunca ne değişiyo onu anlamış değilim. Sanki FF cold olunca %60lık snow mu açacaksın? Bence force daha iyi hem 1vs1de iyi hemde evnet kale savaşı gibi toplu savaşlarda daha yararlı.

_Kriptex_

Tanınıyorum
UnDeFeateD demiş ki:
cold olunca ne değişiyo onu anlamış değilim. Sanki FF cold olunca %60lık snow mu açacaksın? Bence force daha iyi hem 1vs1de iyi hemde evnet kale savaşı gibi toplu savaşlarda daha yararlı.
300phy defans için cold olmaya deymez onu pro düzgün bir setle aşağı yukarı tamamlarsın divison impotent stun bunların önemi pvp çoooooooook büyüktür haberin ola :oldie:

Kriptex35 demiş ki:
UnDeFeateD demiş ki:
300phy defans için cold olmaya deymez onu pro düzgün bir setle aşağı yukarı tamamlarsın divison impotent stun bunların önemi pvp çoooooooook büyüktür haberin ola :oldie:

İyide, COLD El yakması var, COLD Duvarları var ( Wall ) COLD %30 Snow shieldi var COLD Korunması var... pasifi var....

FORCE? Ne var? DEBUFF. o kadar. diyorum'ki celericlere işlemiyor... %50 daha az işliyor buda pill kullanırlarsa neredeyse işlemiyor demektir. ne diyorsunuz?

BU ARADA, celeric çarlar = Warrior / celeric .... Rogue / celeric ..... wizard / celeric..... warlock / celeric...... vs... %50 işlemiyecek bunlara, ama cold olsam bir çok şeyim olcaktı... MAX lvl de oynamış görmüş olan varmı fire cold glavier ile fire force glavierin farkını? Muhtemelen en iyi cevabı verecektir

Froce olursan res atabilirsin, teraphy skili açabilirsin (pvpde düşmana işlermi bilmiyorum denemedim) heal yapabilirsin ve en önemlisi partilere debuffer olarak girebilirsin. 110dan sonra partisiz kasmak neredeyse imkansiz hemde glavier olcak char...

_Kriptex_

Tanınıyorum
EliteGuy demiş ki:
Kriptex35 demiş ki:
UnDeFeateD demiş ki:

İyide, COLD El yakması var, COLD Duvarları var ( Wall ) COLD %30 Snow shieldi var COLD Korunması var... pasifi var....

FORCE? Ne var? DEBUFF. o kadar. diyorum'ki celericlere işlemiyor... %50 daha az işliyor buda pill kullanırlarsa neredeyse işlemiyor demektir. ne diyorsunuz?

BU ARADA, celeric çarlar = Warrior / celeric .... Rogue / celeric ..... wizard / celeric..... warlock / celeric...... vs... %50 işlemiyecek bunlara, ama cold olsam bir çok şeyim olcaktı... MAX lvl de oynamış görmüş olan varmı fire cold glavier ile fire force glavierin farkını? Muhtemelen en iyi cevabı verecektir
ben 110 fire force glaviede oynadım 110 fire force bowda oynadım emin ol coldu açtığına değmez glavie zaten çok iyi vuruşlar yapabilen bir karakter değil cleric charlar demişsin holy spell'e stun işliyor zaten bu karakter sadece eularla pvp yapacak değil ya ? chinlerde yok o skillden pill demişsin onuda force skilleri nasıl kullanacagına baglı normal pill geçiremiyor 50 tanesi 1mlik olan piller 20 saniyede 1 basılabiliyor

Fire-Force-Glavie Yap nedenine gelince anlaşılan sen cold açmaya yatkınsın sana bi akıl hocası lzm yanlış anlama :P bak arkadaşın dediği gibi pro set giyersen ztn o pgh yi karşılıyor + cold vall ztn 110 olduqunda stun açılır karşıdaki adama yedirirsin durur öyle pgh bufu geçtik wall'ı geçtik kaldı %30 snow pff ya ztn str euda ölmessin int tede fire wall açarsın sana tavsiyem şudurki Fire Force Glavie+ Pro set Şiddetle Tavsiye Pro<3 youtube gir yaz force glavie bak gör :)

old olunca ne değişiyo onu anlamış değilim. Sanki FF cold olunca %60lık snow mu açacaksın? Bence force daha iyi hem 1vs1de iyi hemde evnet kale savaşı gibi toplu savaşlarda daha yararlı.[/quote]
300phy defans için cold olmaya deymez onu pro düzgün bir setle aşağı yukarı tamamlarsın divison impotent stun bunların önemi pvp çoooooooook büyüktür haberin ola :oldie:[/quote]

BU ARADA, celeric çarlar = Warrior / celeric .... Rogue / celeric ..... wizard / celeric..... warlock / celeric...... vs... %50 işlemiyecek bunlara, ama cold olsam bir çok şeyim olcaktı... MAX lvl de oynamış görmüş olan varmı fire cold glavier ile fire force glavierin farkını? Muhtemelen en iyi cevabı verecektir[/quote]

ben 110 fire force glaviede oynadım 110 fire force bowda oynadım emin ol coldu açtığına değmez glavie zaten çok iyi vuruşlar yapabilen bir karakter değil cleric charlar demişsin holy spell'e stun işliyor zaten bu karakter sadece eularla pvp yapacak değil ya ? chinlerde yok o skillden pill demişsin onuda force skilleri nasıl kullanacagına baglı normal pill geçiremiyor 50 tanesi 1mlik olan piller 20 saniyede 1 basılabiliyor[/quote]

Garment giyemezmiyim force ile ? İllakide prot mu olmalı bana garment olsada oluyor gibi geldi... Fakat cold olmayınca bildiğiniz gibi COLD WALL ımız eksiliyor zaten FF olacağım için oda FF olacaktı hemde. Bu seferde beni Rogue lar kesebilir hale geleceklerdir, yere yatıracak 60 skilini kullanacak, ben ayağa kalkıncada prick atıp ölmediysemde diğer skillerini kullanıp öldürebilecek. Yani cold olmayarak rogue ya beni öldürebilme şansı tanımış oluyorum. Benim amacım kral olabilmek gerçekten

Pvp'de, aha, bu bu serverin kralı, denilmesini istiyorum, ve bu force ile olura benzemiyor pek ? yanlışmıyım?

yahu rogue ittirme atsa o wall kapanır. Strlere fire wall intlere cold wall açılır bilmiyomsun...

UnDeFeateD demiş ki:
yahu rogue ittirme atsa o wall kapanır. Strlere fire wall intlere cold wall açılır bilmiyomsun...
Rogue nun en güzel ve güçlü neredeyse tek atabilecek ( dandik sete tek ) skili olan Prick'ten hiç damage yememek için açıyoruz COLD WALI... lütfeen.... off

fero_21_21_21 demiş ki:
Fire-Force-Glavie Yap nedenine gelince anlaşılan sen cold açmaya yatkınsın sana bi akıl hocası lzm yanlış anlama :P bak arkadaşın dediği gibi pro set giyersen ztn o pgh yi karşılıyor + cold vall ztn 110 olduqunda stun açılır karşıdaki adama yedirirsin durur öyle pgh bufu geçtik wall'ı geçtik kaldı %30 snow pff ya ztn str euda ölmessin int tede fire wall açarsın sana tavsiyem şudurki Fire Force Glavie+ Pro set Şiddetle Tavsiye Pro<3 youtube gir yaz force glavie bak gör :)

Güzel yorum, işte böyle şeyler bekliyoruz... Pekala, beni tatmin etti gibi ama ben protector'den hoslanmıyorum, Garment seviyorum ve istiyorum :) Onu ne yapacaz garment set giyersem deşecek mi beni avrupalı str ler :)

Muhtemelen eu str ler garment giyersem beni öldürebilecektir.. Force buillde snow bile yok.

Eğer Fire cold yaparsam, eu ların buffları bitene kadar savaşırım ve buffları seyrelince indiririm yere .... mantıklı değil mi? Böyle olmuyor mu?

Bro sen baştan colda kitlenmişsin çıkamıyon... Bi kere rogueler direk extreme açıp rakibe prick atmaya koşmazlar... Önce ittirirler (ki ittirdiğinde walı ya açamazsın yada açarken iptal olur ya da açmışsındır kapanır) sonra yatır atar sonra daggeri alıp yerde kombo atar daha sonra prick dener. Cold olursan yerde yediğin hasarlardan dolayı mp tükenir.. ayağa kalkıp prick yemeyeyim diye wall açmaz kimse saçmalık olur onun yerine daha seri atak skili basarsınki rogue extteme açtığı için baya bi hasar alır hemen clerici eline alır ve heal atar. İşte sen heal atmasını engellemek için stun atıp işini bitirmelisin.

Ben warriorum bi rogue bana bu numarayı çektiğinde yerdeyken elime 1h+kalkan alırım yatır durumu bittiğinde direk kayarım stun olmasını beklerim. Stun olmuşsa elime 2hyi alır dare devili gömerim crit gelmese bile yatar o char. Rogue char extreme açık vaziyette stun yemişse kısaca ölmüş demektir.

UnDeFeateD demiş ki:
Bro sen baştan colda kitlenmişsin çıkamıyon... Bi kere rogueler direk extreme açıp rakibe prick atmaya koşmazlar... Önce ittirirler (ki ittirdiğinde walı ya açamazsın yada açarken iptal olur ya da açmışsındır kapanır) sonra yatır atar sonra daggeri alıp yerde kombo atar daha sonra prick dener. Cold olursan yerde yediğin hasarlardan dolayı mp tükenir.. ayağa kalkıp prick yemeyeyim diye wall açmaz kimse saçmalık olur onun yerine daha seri atak skili basarsınki rogue extteme açtığı için baya bi hasar alır hemen clerici eline alır ve heal atar. İşte sen heal atmasını engellemek için stun atıp işini bitirmelisin.

Ben warriorum bi rogue bana bu numarayı çektiğinde yerdeyken elime 1h+kalkan alırım yatır durumu bittiğinde direk kayarım stun olmasını beklerim. Stun olmuşsa elime 2hyi alır dare devili gömerim crit gelmese bile yatar o char. Rogue char extreme açık vaziyette stun yemişse kısaca ölmüş demektir.

Rogue yere atıyor, 3 vuruşlu skilini kullanıyor, mp bitmiyor bitsede walı kullanacak kadar oluyor, ayağa kalkınca direk walı kullanıyorsun ROGUE Prick çekerken, walı kullanıyor ve o an tam anında rogue COLD Wall'a prick i vuruyor ve skili boşa gidiyor, bunun ardırdan defans düşürücüsü açık iken başka bir skill kullanıyor seni öldürme hırsıyla ama sen onu öldürüyorsun. Bu iş böyle oluyor.

Ama force'a ısınmaya başladım, Force 110 Fire 110 glavie 110, kendine hp de basabilir, sürekli kalkan kulanırsın ve prot giyersin. Güzel bir çar olur buda ve sanırım pvp için bu gerekiyor

Ya da bunlarla hiç uğraşmazsın ve fire wall açarsın yatır yemezsin. Tabi cleric rodla silmeye çalışacaktır walı bunu engellemek ve yeniden açmak senin oyunculuğuna kalmış. Force sanki bowa daha çok yakışıyomuş gibi duruyo bu açıdan. Glavier walın içinde hareket edemez clericler uzaktan vurarak walı kapatırlar. Ama bowsan mesafe sorun olmaz.

Malazgirtte Jingo vardı 110 capta kraldı fire force heuksualdi full heal yaparak wizlere yatmıyodu.

Birde blade glavie fire charlar var bunlarda bladeyle debuf atıp glavieyle iş bitirmeye çalışıyolar. Dışarıdan bakınca güzel gözüküyo kasıp denemek lazım :)

UnDeFeateD demiş ki:
Ya da bunlarla hiç uğraşmazsın ve fire wall açarsın yatır yemezsin. Tabi cleric rodla silmeye çalışacaktır walı bunu engellemek ve yeniden açmak senin oyunculuğuna kalmış. Force sanki bowa daha çok yakışıyomuş gibi duruyo bu açıdan. Glavier walın içinde hareket edemez clericler uzaktan vurarak walı kapatırlar. Ama bowsan mesafe sorun olmaz.

Malazgirtte Jingo vardı 110 capta kraldı fire force heuksualdi full heal yaparak wizlere yatmıyodu.

Birde blade glavie fire charlar var bunlarda bladeyle debuf atıp glavieyle iş bitirmeye çalışıyolar. Dışarıdan bakınca güzel gözüküyo kasıp denemek lazım :)
Ancak bir korkak Fire wall ı öyle kullanır...Fire walı int ler için kullanmalısın, force olunca str ler için birşey kalmıyor ama zaten Prot giyince strler birşey yapamayacak...

Cold yavaş geldi bana, pvp çarı istediğim için FORCE yapmaktayım, herkese teşekkürler. En kralı force prot

Yukarı Alt