O zaman warrior hala kralCooL AngeL demiş ki:Evet her dayım calışıyor holyWax Whine demiş ki:@Cool Pvp mode acikken de denedin mi?
O zaman warrior hala kralCooL AngeL demiş ki:Evet her dayım calışıyor holyWax Whine demiş ki:@Cool Pvp mode acikken de denedin mi?
Hacım bu oynadıgım sw de ch carların ıtemlerınde statlar daha yuksek nasıl desem acc ler harıcınde setın defansı bıraz daha yuksek ch ler ıcın tabı vede ch sılahların atagıda yuksek i sro ya gore o yuzden sw nin yüzde 80 i ch yüzde 10 ü warlock dagger geri kalanı ise diğer eu build lerWax Whine demiş ki:O zaman warrior hala kralCooL AngeL demiş ki:Evet her dayım calışıyor holyWax Whine demiş ki:@Cool Pvp mode acikken de denedin mi?
Aynen Bende spear nukerım tek pwp yapmaya tırstıgım carlar bladelerozkanzorlu demiş ki:isro için son nokta. blade char en kral build. kesemeyeceği char artık yok. Yeni gelen skill sistemi ile bicheon-fire-light-cold aynı anda açabiliyorsun. Warlocklara karşı el yakma skili olarak ice kullandığınızda warlock rogue kesmek çok basit. Aynı değerlerde sete sahip bir warrioru da kolayca kesebiliyor. Nuker charlar çok fazla damage vurmaya başladı.ona da çözüm snow shield skilini açıyorsunuz. snow bitene kadar nuker ile blader yenişemiyor. snow bitince nuker yatıyor. Sonuç olarak isro'da blade char artık FTW^^
Çift set yapıyordum ben.mustapha1988 demiş ki:Onun seti legend garment +ları eşit sabit bufflarla bile yatiyorum, herseyi denedim, bladeye çevirecem yapcak birşey kalmadi sağolasın, oyunda karakterler hiç eşit değil onu görmüş oldum, bladele basa cikmak icin armor giyip nukerlardan wizlerden tek yemek lazım.