Benim Godzillam var o hepinize yeter geçen gece gününde değildi hanımıyla kavga etmiş ama haftaya gerçek gücünü göreceksinizHadi ordan water ghostlar gibi qui qui diye bağıran milyon asker gelse ne olacak![]()
![]()

![]() |
Benim Godzillam var o hepinize yeter geçen gece gününde değildi hanımıyla kavga etmiş ama haftaya gerçek gücünü göreceksinizHadi ordan water ghostlar gibi qui qui diye bağıran milyon asker gelse ne olacak![]()
![]()
Godzilla zaten Giant Water GhostQuensis demiş ki:Benim Godzillam var o hepinize yeter geçen gece gününde değildi hanımıyla kavga etmiş ama haftaya gerçek gücünü göreceksinizHadi ordan water ghostlar gibi qui qui diye bağıran milyon asker gelse ne olacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne Giantı Yaf Benim Godzilla Bir Adımıyla Janganı Tost ederWax Whine demiş ki:Godzilla zaten Giant Water GhostQuensis demiş ki:Benim Godzillam var o hepinize yeter geçen gece gününde değildi hanımıyla kavga etmiş ama haftaya gerçek gücünü göreceksinizHadi ordan water ghostlar gibi qui qui diye bağıran milyon asker gelse ne olacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Water ghostlar da cabası zatenQuensis demiş ki:Ne Giantı Yaf Benim Godzilla Bir Adımıyla Janganı Tost eder![]()
![]()
Hacım muhattap olma şunlarla yahu anca laf anca lafWax Whine demiş ki:Water ghostlar da cabası zatenQuensis demiş ki:Ne Giantı Yaf Benim Godzilla Bir Adımıyla Janganı Tost eder![]()
![]()
![]()
![]()
Ne demiş ünlü düşünür Müslüm Gürses?:Az laf çok icraatPolgara demiş ki:Hacım muhattap olma şunlarla yahu anca laf anca lafWax Whine demiş ki:Water ghostlar da cabası zatenQuensis demiş ki:Ne Giantı Yaf Benim Godzilla Bir Adımıyla Janganı Tost eder![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne demişler: Kapı açık, arkanı dön ve çık!!Quensis demiş ki:Ne Demiş Ünlü Şair ; "Kafama Sıkar,Giderim!"![]()
![]()
![]()
Ne Demiş Ünlü Futbolcu; "Bu Akşam Ölürüm Ben Kimse Tutamaz"Wax Whine demiş ki:Ne demişler: Kapı açık, arkanı dön ve çık!!Quensis demiş ki:Ne Demiş Ünlü Şair ; "Kafama Sıkar,Giderim!"![]()
![]()
![]()
![]()
Ne demiş ünlü mankenQuensis demiş ki:Ne Demiş Ünlü Futbolcu; "Bu Akşam Ölürüm Ben Kimse Tutamaz"![]()
![]()
kuzular bizim tarafımızda çağıramassın onları QuensiscimmmWax Whine demiş ki:
WindTalker demiş ki:kuzular bizim tarafımızda çağıramassın onları QuensiscimmmWax Whine demiş ki:![]()
buyrun foto yolladılar az önce bana![]()
![]()
Onlar başlattı -.-"Wax Whine demiş ki:Bu topic kutlama amçlı açlılmıştı. Ama karşı taraf yüzünden -mızıkacaklar illa- gövde gösterisine döndü yine
![]()
![]()