Yerim bak seniARK0 demiş ki:@Lithium
Hakan'ım gel yanıma![]()

Hakan senden olursa direk çıkarım ben dışarı yok daha neler

Yerim bak seniARK0 demiş ki:@Lithium
Hakan'ım gel yanıma![]()
çık çık bende onu bekliyorum zaten arada mehmetçik olmasa çoktan tepelemiştik siziPolgara demiş ki:Yerim bak seniARK0 demiş ki:@Lithium
Hakan'ım gel yanıma![]()
![]()
Hakan senden olursa direk çıkarım ben dışarı yok daha neler![]()
Bırak yahuARK0 demiş ki:çık çık bende onu bekliyorum zaten arada mehmetçik olmasa çoktan tepelemiştik siziPolgara demiş ki:Yerim bak seniARK0 demiş ki:@Lithium
Hakan'ım gel yanıma![]()
![]()
Hakan senden olursa direk çıkarım ben dışarı yok daha neler![]()
![]()
Evet evet şu askerlerinizARK0 demiş ki:topladımda sizin adamlar hepsini toplasan 20kişi falan oluyo ama bizde Espio'nun çin ordusu var 330.000.000'luk küçük bir ordu+Berkay'ın Godzillasıda var benimde MASK'ım var karşılaştırmaya dahi gerek yok
Muhattap olma WW haftaya n'olur çıkın abi ekmek teknemiz diye gelirler nasılsaWax Whine demiş ki:Bizim 20 kişi mi toplasan?Benim American tank ordusu sırf 500.000 kişilik
![]()
Kahveden abilerini de çağırARK0 demiş ki:neyse gücümüz ve stratejimiz hakkında daha fazla bilgi vermemek adına konudan ayrılıp cs'ye giriyorum gerekirse cs ekibinide çağırırım![]()
![]()
Polgara demiş ki:Kahveden abilerini de çağırARK0 demiş ki:neyse gücümüz ve stratejimiz hakkında daha fazla bilgi vermemek adına konudan ayrılıp cs'ye giriyorum gerekirse cs ekibinide çağırırım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gel anlaşalım. Yanımda çalışARK0 demiş ki:Polgara demiş ki:Kahveden abilerini de çağırARK0 demiş ki:neyse gücümüz ve stratejimiz hakkında daha fazla bilgi vermemek adına konudan ayrılıp cs'ye giriyorum gerekirse cs ekibinide çağırırım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cs'ye girdim kimse yokmuş serverda yahu sözde cs ekibine güveniyorum![]()
Herşey siz üyelerimiz içinSilenTNoise demiş ki:iyi olmuş xD topicde çok hoşuma gitti ^^
imzamdan belli değilmidirPolgara demiş ki:Bakma sen onaLithium demiş ki:FeeL demiş ki:Mesela benim adım Ali değil.Kimse bilmiyor gerçek ismimi...![]()
![]()
![]()
![]()
Polgara kralsın![]()
![]()
![]()
Tarafını seçtin mi bu arada![]()
Çağırırım Alayını Kuzuların Görürsünüz HaWax Whine demiş ki:
Hadi ordan water ghostlar gibi qui qui diye bağıran milyon asker gelse ne olacakQuensis demiş ki:Çağırırım Alayını Kuzuların Görürsünüz HaWax Whine demiş ki:![]()
Ps:Şu anda kuzuların sessizliği ama bu fırtına öncesi sessizlik![]()
![]()