Türk , öğün , çalış , güvenWar Cry demiş ki:vay be dile kolay 19k Gz. hacım inş. bizde 1k olma yolunda ilerliyoruz![]()

Ps.

![]() |
Türk , öğün , çalış , güvenWar Cry demiş ki:vay be dile kolay 19k Gz. hacım inş. bizde 1k olma yolunda ilerliyoruz![]()
OGSMavi Duman demiş ki:ohannes.oralarda hiç çevirme olmuyor mu :oha:
Her hayal gerçekleşecek diye birşey yoktur bro , mühim olan hayallere yakın yaşamaktırAvasin demiş ki:bro sana yetişme hayallerim gitgide sönüyor
ps: nasılsa ara veriyorum zaten 2 3 günde 1 girip yarım saat bakınıyorum post kasamıyorum bunlarda son zamanlarım ben gelene kadarr kas kasbildiğini![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:Tarih :6 Ağustos 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 20000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 20000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Josephine demiş ki:Hobaa Hamza akar alem bakar![]()
prisoners demiş ki:Helal olsun hamza abiii
Ne olacaktıMinotoche demiş ki:%70'i spor haberi![]()
bsg ya dicem publicte ayıp olacak o yüzden demedim sayMinotoche demiş ki:ama daha bursasporun formasnda reklam olmadığını bilmiyosun![]()
tamam bsgittimhmzsnmz demiş ki:bsg ya dicem publicte ayıp olacak o yüzden demedim sayMinotoche demiş ki:ama daha bursasporun formasnda reklam olmadığını bilmiyosun![]()
![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:Tarih :19 Ağustos 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 21000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 21000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Yok öyle birşeyAvasin demiş ki:seni nasıl durdurabilirim yolunu söyle bana![]()