Dişçilere lanet olsunArkadaş abartısız her gün 3 kere diş fırçalarım , en kaliteli diş macununu kullanırım. Listerine kullanırım yine de 3 dişim çürük , deli gibi ağrıyor...
Dişçilere lanet olsunArkadaş abartısız her gün 3 kere diş fırçalarım , en kaliteli diş macununu kullanırım. Listerine kullanırım yine de 3 dişim çürük , deli gibi ağrıyor...
Sanırım diş macunların kalitelisi kalitesizi bir b.ka yaramıyor.Arkadaş abartısız her gün 3 kere diş fırçalarım , en kaliteli diş macununu kullanırım. Listerine kullanırım yine de 3 dişim çürük , deli gibi ağrıyor...
Abi zaten kalitesiz bir şey kullansam sıkıntı etmem küçücük tüpe 30 tl para veriyorum.Sanırım diş macunların kalitelisi kalitesizi bir b.ka yaramıyor.
Dişten çekmediğim kadar hiç bir şeyden çekmedim bu hayatta, yakında diş teli de kullanmaya başlayacağım.
Millet nasıl sağlıklı ve bembeyaz diş'e sahip oluyor bende merak ediyorum,Abi zaten kalitesiz bir şey kullansam sıkıntı etmem küçücük tüpe 30 tl para veriyorum.
Birde bazı arkadaşlarım ne diş fırçalar ne de başka bir şey yapar , sapsarı dişleri vardır ama hayatımda bir kere diş ağrısı çekmedim diyorlar.
geçmiş olsun hacım, diş problemleri ben de aynı yani hayat her taraftan zorArkadaş abartısız her gün 3 kere diş fırçalarım , en kaliteli diş macununu kullanırım. Listerine kullanırım yine de 3 dişim çürük , deli gibi ağrıyor...
Zaten implant'ın tanesini bile 1000 liraya yapıyorlar. 2-3 ay önce dolgu yaptırdım 425 TL aldılar. Ne lanet şeydir şu diş...Millet nasıl sağlıklı ve bembeyaz diş'e sahip oluyor bende merak ediyorum,
Dişlerin iyi olması için illa bir servet yatırmak gerekiyor, bana özelde diş teli, 2 implant ve ön kaplamalar için 14 bin çektiler.
Sağol hacım , bir türlü kurtulamadım 5 tane dişim çekildi sayısız dolgu var , hala yeni çürükler var.geçmiş olsun hacım, diş problemleri ben de aynı yani hayat her taraftan zor
Özel de bana implantın tanesi 3 bin dediler o yüzden ağır geldi, bir dolguya 425 tl çok paraymış ya, dolguya 280tl vermiştim o bile koymuştuZaten implant'ın tanesini bile 1000 liraya yapıyorlar. 2-3 ay önce dolgu yaptırdım 425 TL aldılar. Ne lanet şeydir şu diş...
Kaçırmışım tekrar izleme imkanımız var mı?Silkroad map kısmını Unity 3d ile tekrar yapan bayadır takip ettigim yayıncı var.Acaba oyun olarak tamamen yapılabilirmi.
Şuan yayın açık izlemek isteyen
Yayın : Twitch
Malesef yayını yapan kişi videoları kaydet özelligini kullanmıyor.Ama konu açmış istersen göz atabilirsin.Kaçırmışım tekrar izleme imkanımız var mı?
Bu adamı ben de uzun zamandır takip ediyorum denk gelince izliyorum adam bütün oyunu baştan sonra tekrardan tasarladı unity içerisinde ama bitirince ne olacak, neden yapıyor?Silkroad map kısmını Unity 3d ile tekrar yapan bayadır takip ettigim yayıncı var.Acaba oyun olarak tamamen yapılabilirmi.
Şuan yayın açık izlemek isteyen
Yayın : Twitch
Biraz değiştirip server açacakmışBu adamı ben de uzun zamandır takip ediyorum denk gelince izliyorum adam bütün oyunu baştan sonra tekrardan tasarladı unity içerisinde ama bitirince ne olacak, neden yapıyor?
Tutmazsa ben ağlarım :SBiraz değiştirip server açacakmış![]()
Ne kadar tutacak ki ? Taş çatlasa 6 ay sürer. Ondan sonrada dosyaları satar büyük ihtimal.Tutmazsa ben ağlarım :S
Bana boşa uğraşıyor gibi geliyor da bakalım bekliyorum.Ne kadar tutacak ki ? Taş çatlasa 6 ay sürer. Ondan sonrada dosyaları satar büyük ihtimal.
benden umudun ne kadar?Ne kadar tutacak ki ? Taş çatlasa 6 ay sürer. Ondan sonrada dosyaları satar büyük ihtimal.
Tecrübe olur , onun dosyaları editler yeni oyun yapr , iş bulur vs.Bana boşa uğraşıyor gibi geliyor da bakalım bekliyorum.