BaTTeRST demiş ki:Ya bırak çekirdek kolaymış![]()
Ercan sen bi ara tövbe etmiştin alkole, ne durumda kan'da ki alkol durumu. Var mı bişiler
BaTTeRST demiş ki:Ya bırak çekirdek kolaymış![]()
Titus Pullo demiş ki:BaTTeRST demiş ki:Ya bırak çekirdek kolaymış![]()
Ercan sen bi ara tövbe etmiştin alkole, ne durumda kan'da ki alkol durumu. Var mı bişiler![]()
pisluqBaTTeRST demiş ki:Titus Pullo demiş ki:BaTTeRST demiş ki:Ya bırak çekirdek kolaymış![]()
Ercan sen bi ara tövbe etmiştin alkole, ne durumda kan'da ki alkol durumu. Var mı bişiler![]()
Geçen bi arkın doğum gününe gittim orda bozdumiçtim baya ama kötü olmadı bu aralar gene içerim abimle az çakallık peşinde koşmuyoz
![]()
Bu ne ya Herkes Aç ^^CaN_KsK demiş ki:Çekirdek ile kola gidermi yahu :).Tıtus zaten tercüman olmus.Eve yeni girdim gözler kapanıyor karnım aç yedigim mideme oturursa gelirim oturmassa şansınıza küsün.
CaN_KsK demiş ki:Burda bir bayan var rahat rahat konusamıyoruzki hani midesi bulanır falan içki falan![]()
![]()
![]()

naparsanız yapın pis sarhoşlarCaN_KsK demiş ki:Burda bir bayan var rahat rahat konusamıyoruzki hani midesi bulanır falan içki falan![]()
![]()
![]()
Ne demek istiyon Bayanı kovuyormusun YaniCaN_KsK demiş ki:Burda bir bayan var rahat rahat konusamıyoruzki hani midesi bulanır falan içki falan![]()
![]()
![]()
daha saygılı konuş "lütfen"Titus Pullo demiş ki:CaN_KsK demiş ki:Burda bir bayan var rahat rahat konusamıyoruzki hani midesi bulanır falan içki falan![]()
![]()
![]()
hatunum benden daha pis fondip yapar ayıpsın. Bayan diyip geçme aralarında neler neler çıkıyor ah bi bilsen![]()
![]()
BaTTeRST demiş ki::( afiyet olsun
Verirmi o cimri aç bıraktn bizi açRespect demiş ki:Bu ne ya Herkes Aç ^^CaN_KsK demiş ki:Çekirdek ile kola gidermi yahu :).Tıtus zaten tercüman olmus.Eve yeni girdim gözler kapanıyor karnım aç yedigim mideme oturursa gelirim oturmassa şansınıza küsün.Ercan Cocugada Ver şu yaptıgın Tost dan
![]()
sevimli_angel demiş ki:daha saygılı konuş "lütfen"Titus Pullo demiş ki:CaN_KsK demiş ki:Burda bir bayan var rahat rahat konusamıyoruzki hani midesi bulanır falan içki falan![]()
![]()
![]()
hatunum benden daha pis fondip yapar ayıpsın. Bayan diyip geçme aralarında neler neler çıkıyor ah bi bilsen![]()
![]()
gidiyim o zaman benRespect demiş ki:Ne demek istiyon Bayanı kovuyormusun YaniCaN_KsK demiş ki:Burda bir bayan var rahat rahat konusamıyoruzki hani midesi bulanır falan içki falan![]()
![]()
![]()
![]()

ok soryTitus Pullo demiş ki:@ sevimli_angel
baya bi yanlış anladın sen beni.![]()