Absence

 
Kayıt
29 Aralık 2007
Mesajlar
8.261
Beğeniler
1
- Resim Silinmiş.

Türkiye'deki yardım kuruluşları Filistinliler için seferber oldu. Kimse Yok mu Derneği, cep telefonu mesajlarıyla destek kampanyası başlattı.

Turkcell, Avea ile Vodafone'un faturalı ve kontörlü hatlarından 5777'ye gönderilen her mesaj, Gazze'ye 5 TL'lik yardım olarak yansıyacak. Ayrıca derneğin 24 saat açık olan 0216 521 80 80 No'lu telefonundan online bağış yapılabiliyor.

Kimse Yok mu Derneği Genel Başkanı Mehmet Özkara, yaptığı açıklamada, savaş mağduru Filistin halkının, fedakar Anadolu insanı tarafından verilecek acil desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. "Filistin'de suçsuz savaş mağdurları var. Şu anda o topraklarda yaşananlara, vicdan sahibi hiçbir insan duyarsız kalamaz." diyen Özkara, "Kimse Yok mu Derneği olarak fedakar, vefalı Türk halkının yardımlarını acilen mağdur kardeşlerimize ulaştıracağız. Anadolu insanını, bu acılı insanların acılarını paylaşmaya davet ediyoruz." dedi. Daha önce de Filistin'e yardım götüren Kimse Yok mu Derneği, gelen bağışları bizzat dernek yetkilileri tarafından Filistin'de suçsuz savaş mağdurlarına ulaştırmıştı. Dernek, yeni kampanyayla savaş mağdurlarının yaralarını sarmayı, kadın ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Sağlık ve gıda ihtiyacının had safhada olduğu bölgede ilk etapta nakdi yardım bekleniyor.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
31 Ocak 2008
Mesajlar
1.113
Beğeniler
0
Şehir
Africa
Sonunda biri böyle bir konu açtı İşallah siyaset yapmayalım diye kapatmazlar :X

Yardım şart arkadaşlar lütfen duyarlı olalım yardım edin .
bu yardımları din dil ve ırkla alakası yoktur.
bu bir insanlık yardımıdır.

5 milyon para değil bir gün sigara içmesek gene yollanır.
filistindeki insanların durumu çok kötü.

hala bu forumda nefes alan öyle tipler varki şuursuz insanlar ne var benmi kurtaracam filistini diyor diyicek laf bulamıyorum.
 
Yukarı Alt