acaba soN resimde ortadakinin isMi kayıb mı oLduu tüü tüü tüü yazık xDextraloob demiş ki:pek inandırıcı gelmedi ps gibi detective
oLabilr beLki ama ortadakinin isMi yok detective xDChauncey demiş ki:Son resim gerçek gibi sanki.
gibi gelmesin öyle zaten hacım.Pennywise demiş ki:sonuncu ss gerçekte 1 ve 2 numara ps gibi geldi
kurbağasız baya bi sade oluyordu, o yüzden koydum hem güzel durdu beah şekil yaptı,avatarada koyacaktım o kurbagayıda baya küçültmek gerekiyo güzel durmuyoChauncey demiş ki:gibi gelmesin öyle zaten hacım.Pennywise demiş ki:sonuncu ss gerçekte 1 ve 2 numara ps gibi geldi
bu arada imzan pörfekt olmuş. yalnız o kurbağa uymamış gibi gibi. kahvekeyfi
Saçmalıyorsun , isim optionstan görünmez yapılabiliyor bu 1, bu arada gm niçin dc olamıyomuş onuda anlamadım , hat gider vs.vs. oyun dc verir bu 2. Bu yüzden inanlara yalancı demeden önce bi düşün buda 3 . !!qker7 demiş ki:Gm in dc yedii mi görüLmüş kardeşş xDqker7 demiş ki:acaba soN resimde ortadakinin isMi kayıb mı oLduu tüü tüü tüü yazık xD![]()
bencede çok güzel imza Surprised extrabeerPennywise demiş ki:kurbağasız baya bi sade oluyordu, o yüzden koydum hem güzel durdu beah şekil yaptı,avatarada koyacaktım o kurbagayıda baya küçültmek gerekiyo güzel durmuyoChauncey demiş ki:gibi gelmesin öyle zaten hacım.Pennywise demiş ki:sonuncu ss gerçekte 1 ve 2 numara ps gibi geldi
bu arada imzan pörfekt olmuş. yalnız o kurbağa uymamış gibi gibi. kahvekeyfi![]()
zuhehaha hat düştü tmm oda war adam nie dc oLanı koysun oraya hayret bişey yhaaDarkHero demiş ki:Saçmalıyorsun , isim optionstan görünmez yapılabiliyor bu 1, bu arada gm niçin dc olamıyomuş onuda anlamadım , hat gider vs.vs. oyun dc verir bu 2. Bu yüzden inanlara yalancı demeden önce bi düşün buda 3 . !!qker7 demiş ki:Gm in dc yedii mi görüLmüş kardeşş xDqker7 demiş ki:acaba soN resimde ortadakinin isMi kayıb mı oLduu tüü tüü tüü yazık xD![]()
İster İnan ister inanma WinkBen senin oLmadığın zamanLarda sitedeydim ve bunu açıkLaması çok kez yapıLdı Winkwasp1 demiş ki:kardeş bu engin bilgi ve tecrübelerini hangi gm den öğrendin yoksa senin yaptığın gibi biri sana sıktı sende yedin mi![]()