Slim Shady

Bi tek Myrcella'a üzüldüm mis gibi kızdı ya. 

Rowndark demiş ki:![]()
edit: caps tarihi 2013![]()
Jaime'ye daha çok üzüldüm ben, hayatında ilk defa çocuğunu kolları arasına alıp kızım diye açık açık sarılabilmişti.Slim Shady demiş ki:Bi tek Myrcella'a üzüldüm mis gibi kızdı ya.![]()
Orda ben olsam gemiyi direk geriye sürerdim kızın kurtulacağından değil ama en azından o yılan karıyı öldürürdü dorne kralı. Belki daha farklı planı vardı belki de o anki acı ile aklına gelmedi.Advance demiş ki:Bu mesaj Slim Shady rumuzlu uyeden alinti yapildi
Jaime'ye daha çok üzüldüm ben, hayatında ilk defa çocuğunu kolları arasına alıp kızım diye açık açık sarılabilmişti.Slim Shady demiş ki:Bi tek Myrcella'a üzüldüm mis gibi kızdı ya.![]()
Dostum zaten adam öldürülüyor yani, devam ediyorum der mi :pCosmicGate demiş ki:Ama jon snow bi tv programında diziyi bıraktığını açıklamış bu durumda azor ahai olamıcak gibi görünüyor.
peki sen bu zaman a kadar diziyi bıraktım deyipte geri dönen canlanan bi kişiyi gördün mü?Rookie demiş ki:Bu mesaj CosmicGate rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dostum zaten adam öldürülüyor yani, devam ediyorum der mi :pCosmicGate demiş ki:Ama jon snow bi tv programında diziyi bıraktığını açıklamış bu durumda azor ahai olamıcak gibi görünüyor.
eYlendiysen sıkıntı yok broThe Weeknd demiş ki:öyle bir diziki diğer dizilerde şunu derim yani ; bak ok kalbine battı ama ölmiycek gibi gibi demişimdir
G.O.T beni öyle yerlerde şaşırttıki çoğu zaman eylendim çoğu zaman küfür ettim ama herşeyi ile güzeldi.