Nasıl oluyor bu iş yani ekibin içinden birimi sızdırıyor yoksa bilgisayar korsanlarımı çalıyor anlamadım yarın 4 bölümde Türkçe dublajlı verirler bir ay bekleriz yine.Temet Nosce demiş ki:5. Sezon 1. bölümü beklerken 5. sezonun ilk 4 bölümünün torrente düşmesiyle hevesimi kaçıran dizi. HBO'nun milyonlarca zarar etmesi bekleniyormuş.
Temet Nosce demiş ki:5. Sezon 1. bölümü beklerken 5. sezonun ilk 4 bölümünün torrente düşmesiyle hevesimi kaçıran dizi. HBO'nun milyonlarca zarar etmesi bekleniyormuş.
Tsubasayı izlemeyen yokturS.S demiş ki:Animeden hep nefret etmişimdir, sadece çocukken futbol takımı olan bir çocuk vardı
saha görünüş olarak 50m2 oyuncular topun peşinden yarım saat koşarlardı.
5.sezon 4.bölümün finali beklettiriyor.
Beyler yeni favori dizim Vikings Adamın saçına bayılıyorum.
Çizgi filmdi o anime diyoruz broS.S demiş ki:Animeden hep nefret etmişimdir, sadece çocukken futbol takımı olan bir çocuk vardı
saha görünüş olarak 50m2 oyuncular topun peşinden yarım saat koşarlardı.
5.sezon 4.bölümün finali beklettiriyor.
Beyler yeni favori dizim Vikings Adamın saçına bayılıyorum.
benim yaptığımı, yaptığını fark ettimLenneth demiş ki:Her yerden duymalarım, tüm Dünya'nın bağımlısı olduğu gerçeği ve ibrahimin ısrarları üzerine ben de başladım. Sezon 1 in ilk 2 Bölümü'nü izledim cidden müthiş keyif aldım. Yarın işten gelir gelmez yakıştıracağım.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
cofri kalesiyi öldürtüyo ama önce onunla yatıyoLenneth demiş ki:Khal Drogo'ya Bayağı sövüyordum sevmiyordum fakat bölüm ilerledikçe Khaleesi daha çok ön plana çıktıkça daha keyif vermeye başladı :) he bu arada Joffrey'in canı cehennemeSansa'nın da.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile