Kayıt
21 Temmuz 2008
Mesajlar
16.750
Beğeniler
0
Şehir
Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı


"Ağır konuşunca yumruklaştık"

Fenerbahçe, Denizlispor'u deplasmanda Emre Belözoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Denizlispor karşılaşması öncesinde Çardak havalimanında bir Galatasaraylı taraftarla yumruklaştığı iddia edilen Emre Belözoğlu, Denizlispor karşılaşmasının ardından bu iddianın doğru olduğunu söyledi.

Emre sözlerini şöyle sürdürdü: "Oyuna girdiğim anda topla ikinci üçüncü buluşmamdı, Selçuk yerden sert bir pas verdi, ben de dönerek vurdum ve gol oldu. Gol anlatımları çok kolay olmaz ben de çok fazla gol atmadığım için alışık değilim zaten. Çok mutluyum, üç puanı kazanmamıza vesile oldum. Benden çok büyük beklentiler olduğunu biliyorum bu nedenle bu golün ayrı bir önemi vardı. Ben son 1,5 haftadır ayağımdaki ağrı nedeniyle idmanlara katılamadım. Beşiktaş maçında beni oynatmak istedi ama ağrım vardı. Hocamız görev verdiği sürece oynamak istiyorum. Şu an oynamamamın sebebi ayağımdaki ağrılar. Çok güzel bir ortamımız var, hocamızla direk konuşabiliyoruz. Bizler de insanız bizler de hata yapabiliriz ama kimsenin benim şerefimle alakalı konuşmasına tahammül edemem. Buraya geldiğimizde sağolsun taraftarlarımız bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Ama daha önce formasını giydiğim bir takımın taraftarı benim şerefimle ilgili ağır bir şekilde konuşunca yumruklaştık.

Evet belki kötü örnek oldum ama buna engel olamadım. Bugün yerel basında çok önemli bir gazetede hem de sahiplerini tanıdığım bir gazetenin sahiplerinin gazetesinde Fenerbahçe taraftarının bana 'defol git' dediği yazıldı. Fenerbahçe taraftarının bana hiç bir şekilde sözlü taraftarı olmamıştır. Ben de hata yapmaya devam edeceğim, kim hata yapmadım diyorsa yalan söylüyordur. Kimse benim haysiyetimi laf edemez. Bu arada herkesin kurban bayramını kutlamak istiyorum, tüm Türk milletinin ve Müslüman aleminin bayramını kutlarım. Kiev maçı çok önemli, bu sezon Avrupa'da istediğimiz sonuçları alamadık. Kiev maçı bir telafi maçı olabilir. İyi konsantre olursak kazanabiliriz, derbi maçlarda bunu gösterdik. Kiev maçında da sahaya çıkıp Fenerbahçe formasına layık olmaya çalışacağız."
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
adam gol attı zoruna gidecek tabi eziklerin takımı 6S'nin :D
 
Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık
Gs den biri gider daha iyisi gelir şuanda da görüldüğü gibi :D
Fener e yararımız dokunduysa ne mutlu bize :mrgreen:
 
Yukarı Alt