O zaman muhakkak görüşüyoruz hacımWax Whine demiş ki:Sanslisiniz vallahi. Bu gruptan cok cok rahat 2. cikarsiniz. Insallah adam gibi isler yapar GS. Gerci taraftari yine havalara giriyor yok eziksiniz vs de yine de destekleyecegiz. TT Arena'ya gidecegim tum Avrupa maclarinda.
Hangi tribunde olacaksin bilmiyorum Pegasustaki her yer satilmis kombine ile. Sanirim vip alacagimLenneth demiş ki:O zaman muhakkak görüşüyoruz hacımWax Whine demiş ki:Sanslisiniz vallahi. Bu gruptan cok cok rahat 2. cikarsiniz. Insallah adam gibi isler yapar GS. Gerci taraftari yine havalara giriyor yok eziksiniz vs de yine de destekleyecegiz. TT Arena'ya gidecegim tum Avrupa maclarinda.![]()
Cok iyi olmus. Ilk mac her zaman surprizlere aciktir. En zor macin ilk oynanmasi daha iyi. Moral falan dusmez ManU'yu GS deplasmanda yener en kotu berabere kalinir. GS RMA'yi zorlayan takimLordzek demiş ki:ilk maç M.U kötü olmuş yenilirsek moral düşer
Wax Whine demiş ki:Cok iyi olmus. Ilk mac her zaman surprizlere aciktir. En zor macin ilk oynanmasi daha iyi. Moral falan dusmez ManU'yu GS deplasmanda yener en kotu berabere kalinir. GS RMA'yi zorlayan takimLordzek demiş ki:ilk maç M.U kötü olmuş yenilirsek moral düşer
Lan oğlum biz bilet kullanıyoruz sanki girerken ya da kombine ya. Halla hallaaa.Wax Whine demiş ki:Nereye aliyorlar pegasustan bilet senin takimini ben daha iyi biliyorum resmen pegasus tamamen kombine arkadas![]()
Oyşş. bbWax Whine demiş ki:O zaman bana da bi kiyak yap 3 kisilik![]()
/Güncel.Lenneth demiş ki:Galatasaray Şampiyonlar Ligi Fikstürü 2012 - 2013
20 Şubat Çarşamba | Galatasaray - Schalke 04
12 Mart Salı | Schalke 04 - Galatasaray