* Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum :think: - Resim Silinmiş.
U *Underground Kayıt 21 Şubat 2010 Mesajlar 1.514 Beğeniler 0 Şehir AMASYA 26 Nisan 2010 #1 * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 26 Nisan 2010 #2 *Underground demiş ki: * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Daha fazla görüntüle... sv kapalı :) Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
*Underground demiş ki: * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Daha fazla görüntüle... sv kapalı :)
S _SpinozA_ Kayıt 17 Nisan 2009 Mesajlar 874 Beğeniler 0 Şehir izmir sokakları 26 Nisan 2010 #3 SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Daha fazla görüntüle... sv kapalı :) Daha fazla görüntüle... acıldıgındada ıd pw yanlıs hatası verebılır Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Daha fazla görüntüle... sv kapalı :) Daha fazla görüntüle... acıldıgındada ıd pw yanlıs hatası verebılır
W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 26 Nisan 2010 #4 userfort demiş ki: SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Daha fazla görüntüle... sv kapalı :) Daha fazla görüntüle... acıldıgındada ıd pw yanlıs hatası verebılır Daha fazla görüntüle... vermeyedebilir şansına eğer seninikini çabuk aktive ederlerse hemen girersin Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
userfort demiş ki: SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: * Silkroad.exe'yi açtığımda bu hatayı alıyorum - Resim Silinmiş. Daha fazla görüntüle... sv kapalı :) Daha fazla görüntüle... acıldıgındada ıd pw yanlıs hatası verebılır Daha fazla görüntüle... vermeyedebilir şansına eğer seninikini çabuk aktive ederlerse hemen girersin
U *Underground Kayıt 21 Şubat 2010 Mesajlar 1.514 Beğeniler 0 Şehir AMASYA 26 Nisan 2010 #5 Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata
W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 26 Nisan 2010 #6 *Underground demiş ki: Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata Daha fazla görüntüle... üyelikle alakası yok arkadas server açıldıgında üyelik hatası olabilir dedi evet server kapalı diye öle yapıyor
*Underground demiş ki: Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata Daha fazla görüntüle... üyelikle alakası yok arkadas server açıldıgında üyelik hatası olabilir dedi evet server kapalı diye öle yapıyor
U *Underground Kayıt 21 Şubat 2010 Mesajlar 1.514 Beğeniler 0 Şehir AMASYA 26 Nisan 2010 #7 SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata Daha fazla görüntüle... üyelikle alakası yok arkadas server açıldıgında üyelik hatası olabilir dedi evet server kapalı diye öle yapıyor Daha fazla görüntüle... Thnx kuzum
SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata Daha fazla görüntüle... üyelikle alakası yok arkadas server açıldıgında üyelik hatası olabilir dedi evet server kapalı diye öle yapıyor Daha fazla görüntüle... Thnx kuzum
W Warmoon Kayıt 17 Nisan 2008 Mesajlar 1.670 Beğeniler 0 Şehir SA xd 26 Nisan 2010 #8 *Underground demiş ki: SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata Daha fazla görüntüle... üyelikle alakası yok arkadas server açıldıgında üyelik hatası olabilir dedi evet server kapalı diye öle yapıyor Daha fazla görüntüle... Thnx kuzum Daha fazla görüntüle... np canımcım
*Underground demiş ki: SubZeroCeko demiş ki: *Underground demiş ki: Üyelikle alakası neki Server kapalı galiba ondan bu hata Daha fazla görüntüle... üyelikle alakası yok arkadas server açıldıgında üyelik hatası olabilir dedi evet server kapalı diye öle yapıyor Daha fazla görüntüle... Thnx kuzum Daha fazla görüntüle... np canımcım