Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık
- Resim Silinmiş.​

Futbol Dostluk - Kardeşliktir...



Futbol "On birer kişiden oluşan iki takım arasında oynanan ve oyuncuların küre biçiminde şişirilmiş özel bir topu el ve kollarını kullanmadan rakip kaleye sokmasına dayanan spor dalıdır." diye tanımlanmıştır.

Fakat o kadarla sınırlı değil...Futbol rekabettir,futbol dostluktur,futbol bir topun kaleye girmesiyle yüzbinlerce kişinin aynı anda ayağı kalkıp "-Goolll" diye bağırmasıdır.

Ülkemizde ise futbol daha çok holiganizm ile bağdaştırılmaktadır.Aynı holiganizm bayan taraftarların stadta rahat bir maç izlemesi engelleyen , kendi oyuncusuna küfür edip 2 dk sonra alkışlayan bir sözde insan topluluğudur.

Ayrıca Türkiye'de Futbol diyince direkt akla 3 büyük takım gelir;
Beşiktaş ,Fenerbahçe ve Galatasaray...

Aralarında oynadıkları maçı milyonlarca kişi takip eder,gollerde milyonlarca kişi bağırır,
takımının kaybetmesi dolayısıyla binlerce kişi o geceyi uykusuz geçirir,üzülür...Bazıları üzüntüsünü dışa vurur ve olay çıkartır.Aslında neden yaptığını kendide bilmiyordur ya...



Her derbide bir olay çıkartan taraftar tipine,rakibin ismini küfürsüz anmayan taraftar tipine inat biz Extraloob BeşiktaşFenerbahçe ve Galatasaray Fun Club başkanları olarak tüm Extraloob üyesi Beşiktaş Fenerbahçe - Galatasaray takımlarının taraftarlarına bir çağrıda bulunuyoruz...
Çağrımızın adı :

FUTBOL DOSTLUK ve KARDEŞLİKTİR...



Fenerbahçenin Galatasaray ve Beşiktaş olmadan,Galatasarayın Beşiktaş ve Fenerbahçe olmadan,Beşiktaşın Fenerbahçe ve Galatasaray olmadan bir değeri yoktur.


Biz bu 3 büyük Fun Club'ın başkanları olarak centilmenlik çerçevesinde,birbirimiz ile iletişim halinde,birbirimizin çalışmaların kötülemeyerek,dostluğu esas alarak çalışıyoruz,çalışmaya devam edeceğiz..Siz Fun Club üyelerimizden de bunu bekliyoruz,istiyoruz.

Rakibine karşı kötü bir tutum sergileyen,Anti Galatasaray/Anti Fenerbahçe/Anti Beşiktaş sloganını benimseyen Fun Club üyelerimizi Fun Club'ımızda barındırmama sözü veriyoruz...


İyi ki varsın Beşiktaş ...

İyi ki varsın Fenerbahçe ...





Fre3sTyLe FBFC Başkanı - Avenger GSFC Başkanı- The GoDFatheR BJKFC Başkanı
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Xplosive

Bilgiliyim
Kayıt
30 Temmuz 2009
Mesajlar
2.521
Beğeniler
0
Gerçekten fb-gs maçları hakkında tartıştığım için pişmanım. Tartışılmaya değmezdi. Spor dostluktur. :beer: :headbang:
 

JbS

rank8
Kayıt
29 Ocak 2009
Mesajlar
1.210
Beğeniler
0
Şehir
rüyalar
futbol 1 kazananın 1 kaybedenin ve 2 tarafın esitligiyle sonuclanabilen bi dostluk mücadelesidir....
 
Kayıt
22 Ağustos 2007
Mesajlar
2.329
Beğeniler
0
boşu yere birbirimizi kırıyoruz :D ben bir daha böyle yorumlar yapmamaya söz verdim kendi kendime ^^
 
Yukarı Alt