İyi sen bil. :evil:
alınmak yok hemenmurteza demiş ki:İyi sen bil. :evil:
sen takma postu takılmaya devam et forumdamurteza demiş ki:Şaka, şaka.
Şunun şurasında normal kurallara tam uygun olmama 48 post.
Sonra sen ne karar verirsin bilmem.
Ben takmıcam da sen baştan beridir diosun kurallara uygun hale gel öyle alam...hmzsnmz demiş ki:sen takma postu takılmaya devam et forumda![]()
takma derken , kafana takma manasındamurteza demiş ki:Ben takmıcam da sen baştan beridir diosun kurallara uygun hale gel öyle alam...hmzsnmz demiş ki:sen takma postu takılmaya devam et forumda![]()
Yoksa ben gece gündüz extraloob ldan çıkmıyorum ... (aktif olaraktan yani öyle açık boş boş durmuo)
tezahürata gerek yokmurteza demiş ki:way hmzsnmz. kardeş. sağolasın. varolasın. aramıza nice fanatiklerin katılması dileğiynen.
jackspow demiş ki:benide alın clube bende eskiyim ve koyu beşiktaşlıyım .........
hmzsnmz demiş ki:
ozberkxx demiş ki:Ben Bir Beşiktaşlıyım.Ve birçok beşiktaş forum sitesinde moderatör olmuş kişiyim.Bende Bjk Fun Club Üyeyim...
Alırsanız Sevinirim..
hmzsnmz demiş ki:
takımla ilgili farklı paylaşımlarını da bekliyorum ?!!!!!!!ozberkxx demiş ki:Tamam hmzsnmz kardeş..merak etme 3 gün sonra 500 mesj sınırını geçerim.Fanatik beşiktaşlıyım.Güncel haberleri her gün okurum.Yeterli bilgilere sahibimdir..
![]()
başka emrin ?berkhoas demiş ki:beni alll