Artık Girebilir miyim Club'a perdeBkz. Başkan![]()
500 post oo yea ^^ WellCome To The Club extraokkCoLd_BreaTh demiş ki:Artık Girebilir miyim Club'a perdeBkz. Başkan![]()
500 post pek mühim değilde paylaşım yaparsan fazla fazla girmen daha kolay olur Club'a extraokkshowtim54 demiş ki:500 Post hE ÖnümDe Çok uzun Bİr Yol var GibiNeYSe İnŞ yakInda 500 Postum Olur
sen aktif ol + paylaşım yap ... bazı üyelere bakarsan 500 post gözetmeksizin alabiliyoruz gerekli çalışmaları yapınca. extraokktattoomali demiş ki:bende beşiktaslıyım ama 500 Shocked yetişmem zor olmassada saol
tamam hacım hosgeldin club'a ?!!!!!!! ?!!!!!!...D3LT4 demiş ki:Beyler bende Karakartallı yım sızınle olmak ıstıyorum
Anti Fb Anti gs![]()
ızma degıstırkmek sartmıhmzsnmz demiş ki:tamam hacım hosgeldin club'a ?!!!!!!! ?!!!!!!...D3LT4 demiş ki:Beyler bende Karakartallı yım sızınle olmak ıstıyorum
Anti Fb Anti gs![]()
2 imza sitede düzensizlik yaratıyor o yüzden degistirsende olur degistirmesende ?!!!!!!!D3LT4 demiş ki:ızma degıstırkmek sartmıhmzsnmz demiş ki:tamam hacım hosgeldin club'a ?!!!!!!! ?!!!!!!...D3LT4 demiş ki:Beyler bende Karakartallı yım sızınle olmak ıstıyorum
Anti Fb Anti gs![]()
nuisance demiş ki:benide clube alın plsssonuna kadar beşiktaş ?!!!!!!!
arkadaslar Club'a girebilmeniz icin 500 post + biraz paylasım yapmanız gerekmektedir...DarKDeWiLeS demiş ki:Benide Alırmısınız DarKDeWiLeS ?!!!!!!.
Has BJK'Liyim !!