LosCules demiş ki:
500 post için forum kirliliği yapamam yapanları da bişey diyemem diğer şartları sağlarım kabul edersen
ya 500 post zaten forumu kirletmeyen biri için uzun bir süre alır ... o yüzden yani eskilerden biri olması amacıyla.. diğer şartları sağlayınca zaten alınırsın...

Beyler bende katılmak istiyorum koyu Beşiktaşlı olarak. Lütfen Benide alırmısınız 500post hariç olması gereken herşey tamam Lütfen.. Embarassed

TheLegend_ demiş ki:
Beyler bende katılmak istiyorum koyu Beşiktaşlı olarak. Lütfen Benide alırmısınız 500post hariç olması gereken herşey tamam Lütfen.. Embarassed
500 post tamam göstermelik ama yinede ona yakın bir post sayısına ulaşman gerekir paylaşımlarınıda artırman gerekir... extraokk

Bende BJK Fun Clube Uye Olmak istıyorum Fanatik Bir Beşiktaşlı Olarak extraokk

Ya abi al artık beni yaw(: Elimde olan herşeyi sitedekilerle ve Fun cLubLa payLastım cLuba girdikten sonrada devam edecem.Sadece artık FunCLubLogosunu koymak istiyoruM.:lol:

TheLegend_ demiş ki:
Ya abi al artık beni yaw(: Elimde olan herşeyi sitedekilerle ve Fun cLubLa payLastım cLuba girdikten sonrada devam edecem.Sadece artık FunCLubLogosunu koymak istiyoruM.:lol:
iyi bakalım yav üyelik tarihine kandık diyelim bari :mrgreen: :mrgreen:

ayrıca Rengin ne olsun ? Estergon mu BJK Fun Club mu ?

Yukarı Alt