Kayıt
25 Mart 2008
Mesajlar
8
Beğeniler
0
arkadaşlar siteyide inceledim ama ayrıntılı bi bilgi yok sürekli crossbow açıklanmış ben 49 lvl full str dagger + bard charım var ve ilk defa eu char kastığım için bilgi almak istiyorum... şuanda açtığım skiller sadece rogue de en alt 2 sıra ve bard dan speed ve noise crosbow kısmından hiç bişey açmadım açmam gerekiyor mu dagger hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim şimdikten kolay gelsin.....
 

Yukie

 
Kayıt
24 Aralık 2007
Mesajlar
1.566
Beğeniler
0
Şehir
Boş diyarlarda, avare yürüyor olmalıyım
Dagger kasmak bakımından oldukça kötü 1 builddir , fakat pvp açısından oldukça iyidir.
Senin bahsettiğin skiller dagger atack ve pasif buf skilleridir. Üst tarafta 2. satırın 2. cisi olan "Stealth" skilini açmanı öneririm. PVP açısından önemlidir. Çünkü görünmez olmanı sağlar.
A
nca şunuda belirteyim ROGUE KESİNLİKLE TANK DEĞİLDİR! Bu nedenle kendini fazla defansa zorlama, 52 den sonraki itemlere yani 7d itemlerden itibaren +3 elbise giymen iyi olur. Silahın CRIT düzeyi ne kadar iyi olursa o kadar güçlüsündür. Tabi Full atacker 1 build olması ile silahın ne kadar iyi ise düşmanınıda o kadar kolay yenersin.

Son olarak, kasarken xbow , pvp de dagger ol diyecem ama bu seferde SP sıkıntısı 1 hayli gerekecektir. O zaman daggerini iyi kullanmaya bak, kendinden düşük lvl moblarda (extreme dagger) skili olmadan kasmaya çalış...
 
Kayıt
23 Kasım 2008
Mesajlar
352
Beğeniler
0
Bence kasmak için Crossbo u kullan Pvp - Event gibi işlerde ise Dagger kullanabilirsın..
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Dagger+bard hoş olmaz kardeşim tamam hız ve noise var ancak yakından atack yapıtığı için noise pek özelliği kalmaz,pvp arenalarında da öyle çok çok şansı yoktur.Rogue bir char sahip olmak istiyorsan xbow skillerini de aÇmak zorundasın ki bir şeye benzesin.Yanına da cleric olmalı bence.Ama sadece xbow kasarım dıyorsan da bard en uygunu..
 
Yukarı Alt