http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Bu ... file=40112
Böyle bir full int char yapsam saglam olurmu ?
Sword-Shield
Yoksa 5-1 hybird mi yapsam ???
help pls =)
Full İnt Sword-Shield
· 6 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
yeni skiller daha gelmedi dimi siteye.. eğer gelmediyse hiç gerek yok char yapılandırmasına Wink
full int bi char acıyım dedim.lvl 7 de yanlıslık ve dalgınlıkla 3 tane str ye verdim.. Charımıda silmek istemiyorum adını cok seviyorum.Simdi bu charı hybird intmi yapıyım yoksa devammı ediyim ? eger hybird yapcaksam 5int-1str ye nası cevirebilirim ? yardım lütfen Crying or Very sad
bosu bosuna üzülmüsüm meger su anda tam 5-1 hybird int olmusum Very Happy Very Happy Very Happy
bosu bosuna üzülmüsüm meger su anda tam 5-1 hybird int olmusum Very Happy Very Happy Very Happy
tm yukarıya alıntı yapcaktm haa su an 5-1 hybirdsun die.Ama sanki brz kacio diycektim bide ben.
arkadaslar cık sil su charı full int spear ac dediler bende sildim dertten kurtuldum
eger 5-1 gitseydim daha coook hata yapardım
kafam dalgın oldugunda 2int 1 str verip öteki lvl da full int veremem ben Mr. Green
en iisi full gitmek.Yanlıs stat point verme derdi yok Mr. Green Mr. Green Mr. Green
eger 5-1 gitseydim daha coook hata yapardım
kafam dalgın oldugunda 2int 1 str verip öteki lvl da full int veremem ben Mr. Green
en iisi full gitmek.Yanlıs stat point verme derdi yok Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap