Arkadaslar yenı actıgım ınt bow carım acaba:
1) Full int mi olması gerekır.
2)Yoksa 80 den sonra str mi vereyim
2)Yoksa 80 den sonra str mi vereyim
+1Wax Whine demiş ki:Kaç kez söylüyorum; Private serverlarda int bow olmaz diye. Dinletemiyorum ki lafımı kimseye :?
ben sana söLeyeyimemre9095 demiş ki:Arkadaslar yenı actıgım ınt bow carım acaba:
2)Yoksa 80 den sonra str mi vereyim![]()
msn mi eqLersen sevirim mailto:[email protected]ozan4444 demiş ki:ben sana söLeyeyimemre9095 demiş ki:Arkadaslar yenı actıgım ınt bow carım acaba:
2)Yoksa 80 den sonra str mi vereyim![]()
![]()
Sen int bow oynamışsın ve int bowu güzel sanıyosun17nfs1905 demiş ki:INT BOW'u oynamayan güzelliğini bilemez,90 Lvl INT Bower'ım,85+5 FB Bow ve 84-88 +3 FB Female Pro set'im var,Rocky'e nerdeyse tek atıcam,Devil arrow ve Lion Shout ile ölüyor,int bower oynamayan bilemez nasıl bi karakter olduğunu,inadına int bower![]()
![]()
komiqadam09 demiş ki:bence sjsroda full inte gerek yok çünkü serverde bazı şeyler etki etmiyor.Mesela Bicheondaki 14 level skilli çalışmıyor...Dolayısı ile STR olmak yararına olacaktır...
üstüme parayla full sun +10 cekiyim senden 10 tane gelsn. xDWax Whine demiş ki:Kaç kez söylüyorum; Private serverlarda int bow olmaz diye. Dinletemiyorum ki lafımı kimseye :?
Oda üstüne parayla sun +10 çeker senin gibi 100 tanesi gelsin birşey yapamaz.utan61 demiş ki:üstüme parayla full sun +10 cekiyim senden 10 tane gelsn. xDWax Whine demiş ki:Kaç kez söylüyorum; Private serverlarda int bow olmaz diye. Dinletemiyorum ki lafımı kimseye :?
İnt bow pvp ye önem vemiyenler içindir.Sürekli unique kesmek için private serverlarda int bow açılıyorWax Whine demiş ki:Sen int bow oynamışsın ve int bowu güzel sanıyosun17nfs1905 demiş ki:INT BOW'u oynamayan güzelliğini bilemez,90 Lvl INT Bower'ım,85+5 FB Bow ve 84-88 +3 FB Female Pro set'im var,Rocky'e nerdeyse tek atıcam,Devil arrow ve Lion Shout ile ölüyor,int bower oynamayan bilemez nasıl bi karakter olduğunu,inadına int bower![]()
![]()
Rockylere tek atmak marifet değil. Uniquete işe yarayabilir belki ama pvpde ayakta durabilirmisin ? Eğer sjsrodaysan 1-2 ay sonra görüşelim seninle bi. O zaman göstericem sana ne kadar berbat bi char buildi olduğunu.