Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Forum İstanbul Ralli Simülatör Turnuvası


İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti projelerinden WRC Dünya Ralli Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Türkiye Rallisi tanıtım etkinliklerinin hazırlıkları devam ediyor. Tanıtım etkinlikleri kapsamında 3 - 18 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Forum İstanbul Ralli Simülatör Turnuvası'nda dereceye girenler, teknolojinin ve eğlencenin adresi Saturn tarafından birbirinden güzel teknoloji harikası ürünlerle ödüllendirilecek.

Saturn'den hediyeler kazanmak isteyen ziyaretçiler Forum İstanbul'da birbirinden farklı 3 tip ralli simülatöründe kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca, 10 kişiyi aynı anda içine alabilen hidrolik kollu, hareketli dev ralli simülatörü de Forum İstanbul'un açık otoparkında hız tutkunlarını bekliyor olacak. Forum İstanbul'da efsane Lancia Delta Integrale simülatörünü kullanacak hız ve teknoloji tutkunları, gelmiş geçmiş en heyecanlı ralli simülatörü olan, 1,5 G kuvvetine kadar tepki veren Speedcity 301'i deneme fırsatına da sahip olacaklar.

Forum İstanbul Ralli Simülatör Turnuvası'nda dereceye girenler Saturn'den muhteşem hediyeler kazanacak. Turnuvanın birincisine LCD TV hediye edilecek. Turnuvanın ikincisi Sony PlayStation 3, üçüncüsü ise Apple iPod kazanacak. Ayrıca dereceye giren diğer yarışmacıları video kamera ve dijital fotoğraf makinesi gibi çeşitli sürpriz hediyeler bekliyor olacak.







 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
forum istanbul daha geçen hafta oradaydım gitsem mi ki acep ralli demek ben demek hepimiz colin mcrae çocuğuyuz ahahahah makara:
 
Yukarı Alt