Bug'la En Fazla Kasacağı 1Level Adam Şuan Yanımızda LTP'De Aynı Şekilde Kasıyor ^^duzceli01 demiş ki:beyler bug kac saat yada kac gun sürdü soylermisiniz ona gore adam 1 2 lwl fazlami kasmiş bugta ?!?!?!?!?!?!?
![]() |
Bug'la En Fazla Kasacağı 1Level Adam Şuan Yanımızda LTP'De Aynı Şekilde Kasıyor ^^duzceli01 demiş ki:beyler bug kac saat yada kac gun sürdü soylermisiniz ona gore adam 1 2 lwl fazlami kasmiş bugta ?!?!?!?!?!?!?
Trace Değil Hepsi Bota Adam 1. Olmak İçin Herşeyi YaparDeadlyHunt demiş ki:bu çakalda benim taktikle kasıyo wiz'ini![]()
1 cleric 2 bard 1 warrior bufflıyıp trace çakıyo wizarddada life açıyo ltp de iken bak nası kasıyo ^^
Zaten İşe Yaramiyor Adam Laf Atmayı Bilir PvP Gelir Herkez İstediği Kadar Keser Sonrada Giderduzceli01 demiş ki:offf basim agirdı bana faydasi yok 110 oldundan ben 110 olam bana yeter™
Biz 10 Kişi silahlarimizi değiştirmiştik üstümüzü yüzüklerimizi sırayla bi 2tane 5e5 pt kurduk ayri yerlerde 110larda 600k fln vuruyordum ptlere 3saatte %60 kasmiştim salak gibi medusa kestim ona yanarımduzceli01 demiş ki:bug zamaninda ben 101 lwlimdim expim 80 misbug 2 3 gunmu surdu ?? 2 3 gun surduyse full pt keserekk 1 lwl atlamistir nasil oluyor be yaw bu
evet karsiya teleport olunca bug gidiyordu cok vuramiyordum ama onu bulmuslardi bizim serverde gavurlar yaptirlar 110 larda kastilar
![]()
Türk Değil Gavurun Önde Gidenitheweled demiş ki:heLaL olsun Bir Turkun ilk 110 olması gurur Verici Bişi xD
MaviBeyaZ demiş ki:Türk Değil Gavurun Önde Gidenitheweled demiş ki:heLaL olsun Bir Turkun ilk 110 olması gurur Verici Bişi xD![]()
adam 3level kastı bugla^^duzceli01 demiş ki:bu anca 7/24 110 ptde kasarsa 110 olur baska yolu yok oyle olmustur buyuk ihtimal gzz bizim serverde bi abini 8 cari var 1 pt yapiyor 7.24 oda 108 lwl oldu ex 15-20 vardir bu iste birsey var![]()
Sayemde Kafa Yiyor Mejbur Uğraşıyor Onun Tek Amacı Kale Savaşının Sahibi Olmak Bizim Elimizden Çıkmaz Emanet Olarak VeririzMelik demiş ki:MaviBeyaZ demiş ki:Türk Değil Gavurun Önde Gidenitheweled demiş ki:heLaL olsun Bir Turkun ilk 110 olması gurur Verici Bişi xD![]()
![]()
ps : Ben şöyle düşünüyorum adamın en az aynı serverda 98+ 6 charı daha var hepsi pt halinde kasıyor milletle uğraşmıyordur sürekli görev veren moblarda kasıyordur.
mavii demiş ki:weey resmi nerden buldun gali?
Bütün Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitelerinde VarNoMoreLove demiş ki:mavii demiş ki:weey resmi nerden buldun gali?