DukeNukem Kayıt 9 Ekim 2007 Mesajlar 7.164 Beğeniler 3 1 Mayıs 2012 #1 beyler biliyosunuz firede 2.dizinde fire shield efekt skili var. ben glavie kullanıyorum kasarken shieldi alıp yapsın istiyorum ama yapmıyor. activate weapon switch yapmama rağmen olmadı.europe lerde işe yarıyo heralde
beyler biliyosunuz firede 2.dizinde fire shield efekt skili var. ben glavie kullanıyorum kasarken shieldi alıp yapsın istiyorum ama yapmıyor. activate weapon switch yapmama rağmen olmadı.europe lerde işe yarıyo heralde
O Onitsuka Kayıt 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.430 Beğeniler 1 1 Mayıs 2012 #2 DukeNukem demiş ki: beyler biliyosunuz firede 2.dizinde fire shield efekt skili var. ben glavie kullanıyorum kasarken shieldi alıp yapsın istiyorum ama yapmıyor. activate weapon switch yapmama rağmen olmadı.europe lerde işe yarıyo heralde Daha fazla görüntüle... muhtemelen öyle
DukeNukem demiş ki: beyler biliyosunuz firede 2.dizinde fire shield efekt skili var. ben glavie kullanıyorum kasarken shieldi alıp yapsın istiyorum ama yapmıyor. activate weapon switch yapmama rağmen olmadı.europe lerde işe yarıyo heralde Daha fazla görüntüle... muhtemelen öyle
bluesman Kayıt 11 Mayıs 2009 Mesajlar 3.234 Beğeniler 16 Şehir Tarlabaşı/Istanbul Takımı Besiktas 1 Mayıs 2012 #3 Sheidli envanterin ilk slotuna koymayı dene veya ikinci slota.
R RoqA Kayıt 17 Mart 2009 Mesajlar 5.769 Beğeniler 0 Şehir LoL 1 Mayıs 2012 #4 sbotta ben oynarken yapılamıyordu
DukeNukem Kayıt 9 Ekim 2007 Mesajlar 7.164 Beğeniler 3 25 Mayıs 2012 #6 upp hala nasıl yaparım bulamadım