bugün ki update iler firavunun mezarı diye yeni bi cave tarzı mekan geldi benim çarım 96 lvl bilgiğim kadarıyla buraya 95 + giriliyor neyse şimdi partimden ki bi başka adam girdiği halde ben giremiyorum bu işin sırrı nedir bilen birisi anlatabilirmi

moralini bozmak istemezdim ama en az 100 lvl olman gerekiyor girmek için arkadaşım. birde o kapıdan içeri pt masteri girmeden kimse giremiyor. ve pt den atılırsan otomatik kendini dışarıda buluyorsun.WaTCHMaN demiş ki:bugün ki update iler firavunun mezarı diye yeni bi cave tarzı mekan geldi benim çarım 96 lvl bilgiğim kadarıyla buraya 95 + giriliyor neyse şimdi partimden ki bi başka adam girdiği halde ben giremiyorum bu işin sırrı nedir bilen birisi anlatabilirmi![]()
sunupcuyuz demiş ki:moralini bozmak istemezdim ama en az 100 lvl olman gerekiyor girmek için arkadaşım. birde o kapıdan içeri pt masteri girmeden kimse giremiyor. ve pt den atılırsan otomatik kendini dışarıda buluyorsun.WaTCHMaN demiş ki:bugün ki update iler firavunun mezarı diye yeni bi cave tarzı mekan geldi benim çarım 96 lvl bilgiğim kadarıyla buraya 95 + giriliyor neyse şimdi partimden ki bi başka adam girdiği halde ben giremiyorum bu işin sırrı nedir bilen birisi anlatabilirmi![]()
sunupcuyuz demiş ki:moralini bozmak istemezdim ama en az 100 lvl olman gerekiyor girmek için arkadaşım. birde o kapıdan içeri pt masteri girmeden kimse giremiyor. ve pt den atılırsan otomatik kendini dışarıda buluyorsun.WaTCHMaN demiş ki:bugün ki update iler firavunun mezarı diye yeni bi cave tarzı mekan geldi benim çarım 96 lvl bilgiğim kadarıyla buraya 95 + giriliyor neyse şimdi partimden ki bi başka adam girdiği halde ben giremiyorum bu işin sırrı nedir bilen birisi anlatabilirmi![]()
Bravo koçkorkusuz__ demiş ki:ALEXSANDİRİA YA SADECE 100 LVL LER GİRİO BENİM LVL 109 KASTIM![]()
![]()
![]()
Chcuk Milleti Alexsandria yha 95+ Girebiliyor Daha En fazla 106 kasan Var benim bildigim cocuk 109 olmuş private herhalde xDdEatH_THeoRy demiş ki:Bravo koçkorkusuz__ demiş ki:ALEXSANDİRİA YA SADECE 100 LVL LER GİRİO BENİM LVL 109 KASTIM![]()
![]()
![]()
nası kastın ya
millet ıkınarak 105 olmuş bravo
![]()
Firavun mezarını ben 105+ diye biliyorum ama ?Coq'RighT demiş ki:sadece 100+ lvller girebiliyor pt olarak girilebiliyor diye biliyorum pt yapmadan giremıyorsun ^^