inş bi gün herkes bu hızlara ulaşır :)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
+47Kemalist demiş ki:Akk olunca fiberin ne esprisi kalıyor ki :) Zaten 100 gb 4-5 günde oluyor :)
Bizim koskaca ilde heryere bağlandı dört bloklu siteye bağlanmadı yönetici istememiş sebebide site içinde dağınıklık olurmuş diye. linç girişimine hazırlanıyoruz bizpessxxx demiş ki:Guzelmis :) Benim lanet ilceme de gelecekmis fiber. Aylik ne kadzr oduyorsun ve akk kac gb
Öyle sey mi olurDuygusuzz demiş ki:Bizim koskaca ilde heryere bağlandı dört bloklu siteye bağlanmadı yönetici istememiş sebebide site içinde dağınıklık olurmuş diye. linç girişimine hazırlanıyoruz bizpessxxx demiş ki:Guzelmis :) Benim lanet ilceme de gelecekmis fiber. Aylik ne kadzr oduyorsun ve akk kac gb
Oluyormuş hacım valla bizim apartmanda 2-3 kişi vardı bağlatacak hemen yöneticiye dedik ettik ses seda çıkmıyor hala heriften sorunlumudur nedir uydunetin 1mb/s interneti ile bıraktı bizi düşüncesis adam insan acır biraz yaLemonade demiş ki:Öyle sey mi olurDuygusuzz demiş ki:Bizim koskaca ilde heryere bağlandı dört bloklu siteye bağlanmadı yönetici istememiş sebebide site içinde dağınıklık olurmuş diye. linç girişimine hazırlanıyoruz bizpessxxx demiş ki:Guzelmis :) Benim lanet ilceme de gelecekmis fiber. Aylik ne kadzr oduyorsun ve akk kac gb
Mersin'e gelince haber ver beraber kusalım burda tek başıma kaldım destekçi olsa gircem bendeUnDeFeateD demiş ki:Öyle yöneticiyi elime verecekler ah ah.. Cehalete olan tüm öfkemi ona kusarım..
teşekkürler :) bak şimdi 250 gb ye çıkarsammı diye düşündümTanerUNER demiş ki:youtube'da bitiririm o kotayı ben o.O yinede hayırlı olsun ama kotayı değiştiriceksin gibime geliyor her ne kadar 400-500gb kota yapan biri değilim desende o hız adamı deli eder ya geçicen sınırsız a yada geçicen TTnet'e snfaysnvaesf umarım geçmessin