Icerige atla
Extraloob

Fiber int hızı testim

· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
furious1 OP ⭐ 16y
inş bi gün herkes bu hızlara ulaşır 😊

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
X
XBosstarix ⭐ 18y
Guzelmis 😊 Benim lanet ilceme de gelecekmis fiber. Aylik ne kadzr oduyorsun ve akk kac gb
F
furious1 OP ⭐ 16y
74 tl 100 gb akk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Akk olunca fiberin ne esprisi kalıyor ki 😊 Zaten 100 gb 4-5 günde oluyor 😊
The47
The47 ⭐ 18y
Akk olunca fiberin ne esprisi kalıyor ki 😊 Zaten 100 gb 4-5 günde oluyor :)

+47
F
furious1 OP ⭐ 16y
zaten indire işlemlerimi ayın bitmesine 2,3 gün kala yapıym ve ayda 400 500 gb kota yapan biride değilim 😊 günde 1 film indirsem yetiyo eskisi gibi akşam izliceğim fimi indirmeye sabahtan koymaktansa eve geldiğimde direk başlatıyom orj dvd filmi 13 dk da falan indiriyo ..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Guzelmis 😊 Benim lanet ilceme de gelecekmis fiber. Aylik ne kadzr oduyorsun ve akk kac gb

Bizim koskaca ilde heryere bağlandı dört bloklu siteye bağlanmadı yönetici istememiş sebebide site içinde dağınıklık olurmuş diye. linç girişimine hazırlanıyoruz biz daral:
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Bizim koskaca ilde heryere bağlandı dört bloklu siteye bağlanmadı yönetici istememiş sebebide site içinde dağınıklık olurmuş diye. linç girişimine hazırlanıyoruz biz daral:

Öyle sey mi olur 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Öyle sey mi olur 😁

Oluyormuş hacım valla bizim apartmanda 2-3 kişi vardı bağlatacak hemen yöneticiye dedik ettik ses seda çıkmıyor hala heriften sorunlumudur nedir uydunetin 1mb/s interneti ile bıraktı bizi düşüncesis adam insan acır biraz ya disapprove 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Öyle yöneticiyi elime verecekler ah ah.. Cehalete olan tüm öfkemi ona kusarım..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Öyle yöneticiyi elime verecekler ah ah.. Cehalete olan tüm öfkemi ona kusarım..

Mersin'e gelince haber ver beraber kusalım burda tek başıma kaldım destekçi olsa gircem bende 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
youtube'da bitiririm o kotayı ben o.O yinede hayırlı olsun ama kotayı değiştiriceksin gibime geliyor her ne kadar 400-500gb kota yapan biri değilim desende o hız adamı deli eder 😁 ya geçicen sınırsız a yada geçicen TTnet'e snfaysnvaesf 😁 umarım geçmessin
F
furious1 OP ⭐ 16y
youtube'da bitiririm o kotayı ben o.O yinede hayırlı olsun ama kotayı değiştiriceksin gibime geliyor her ne kadar 400-500gb kota yapan biri değilim desende o hız adamı deli eder 😁 ya geçicen sınırsız a yada geçicen TTnet'e snfaysnvaesf 😁 umarım geçmessin

teşekkürler 😊 bak şimdi 250 gb ye çıkarsammı diye düşündüm 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: