TurKKillS

Buralıyım
Kayıt
14 Mart 2007
Mesajlar
4.641
Beğeniler
19
Şehir
geriden...
Takımı
Galatasaray
G.Saray yepyeni bir takım kurarak şampiyonluklara ulaşmak istiyor.



Galatasaraylı yöneticileri arayan ve “Sizin formanızı giymek istiyorum” diyen eski Fenerbahçeli kadın basketbolcuya yıllık 1 milyon 200 bin dolar teklif edildi.

Fenerbahçe'nin gözdesi, Galatasaray yolunda... Yepyeni bir takım kurmak ve şampiyonluklara ulaşmak için potada atağa kalkan sarı kırmızılıların, sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe’nin renklerine bağladığı kadın basketbolcu Diana Taurasi ile anlaştığı öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe’nin sezon başında WNBA’den büyük bomba patlatarak transfer ettiği ABD’li star Diana Taurasi, sadece Türkiye’de değil dünyada büyük yankı uyandıran doping skandalıyla gündemi uzun süre meşgul etmişti.


KENDİ TALEP ETTİ

Yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle önce doping cezası alan ardından sarı lacivertlilerle olan sözleşmesi feshedilen Taurasi, doping yapmadığını ifade etmişti.

Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi’nin hatası sonucu yasaklı madde kullanmadığı kanıtlanan ve cezası kaldırılan Taurasi’nin, sarı kırmızılı yöneticileri aradığı ve “Ben Galatasaray forması giymek istiyorum” dediği ortaya çıktı. Galatasaraylı idarecilerle görüşen Taurasi’ye yıllık 1 milyon 200 bin dolar önerildi. ABD’li oyuncuyla görüşmeler sürerken, Fenerbahçe de yıldız basketbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için Taurasi’nin avukatıyla temasa geçti. Galatasaray, yeni sezon için İspanyol Alba Torrens ve ABD’li Tina Charles ile prensip anlaşmasına varmıştı.
 
Yukarı Alt