Kayıt
20 Nisan 2010
Mesajlar
14.245
Beğeniler
0
Şehir
Caspian

Sarı-lacivertliler, Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın hazırladığı transfer listesini devreye soktu. İngiliz Milli Takımı’nda da görev yapan uzun boylu golcü ilk sıraya yerleşti. Fener’in Güiza-Crouch takasını da gündeme getirmesi bekleniyor

Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Christoph Daum'un durumu belirsizliğini korurken, sarı-lacivertliler, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın hazırladığı transfer listesini hayata geçiriyor. Gelecek sezon başarılı olacak bir kadro kurmanın çalışması içine giren Fener'in, Tottenham'ın golcüsü Peter Crouch'u listenin en başına yerleştirdiği ortaya çıktı.

Milliyet'e göre, Kocaman'ın listesine göre hareket eden Fenerbahçe Yönetimi, 2.01'lik boyuyla dikkat çeken futbolcuya teklif götürmeye hazırlanıyor. Geçen sezon başında 10 milyon sterline Tottenham'a transfer edilen futbolcunun alınması da zor görünüyor. Tottenham'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalması ve Peter Crouch'un da İngiliz Milli Takımı'nda yer alması, sarı-lacivertlilerin önünü kesiyor.

Bu futbolcu ile geçen yıl da ilgilenen Başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Crouch konusunda hazırlık yapan yöneticilerin, İngiltere Milli Takımı yetkililerinden izin isteyeceği vurgulandı. Bu oyuncu için, yeni sezonda takımın teknik direktör olarak adı geçen Kocaman'ın da onay verdiği ve bu futbolcunun Fenerbahçe'ye yararlı olacağını rapor ettiği belirlendi.
 
Yukarı Alt