F5 lilere geçmiş olsun 

extraloob demiş ki:deliriyorum abicim bu portoyu eze eze yenerdik biz lanet olsun bu tek forvet sevdasına ve alex hayranlarına alexten tiksinir oldum gereksiz bir futbolcu avrupa arenasında!
KupeR demiş ki:extraloob demiş ki:deliriyorum abicim bu portoyu eze eze yenerdik biz lanet olsun bu tek forvet sevdasına ve alex hayranlarına alexten tiksinir oldum gereksiz bir futbolcu avrupa arenasında!
Okan biz Portoyu eze eze yenemezdik.. Çünkü soyunma odasında futbolcular sen ben gibi düşünemiyor artik.. 2008 in mart ayı olsa senin benin inandığım gibi onlarda inananıyor olurlardı.. Kayseriden 4 yiyen arsenalden 5 yiyen ankaragucune pozisyon üretemeyen futbolcularda özgüven namına bişey kalir mi...
Alexe tapan ben bile senin gibi soğudum artık.. Çünkü alexin üzerine kurulu bi takım Alex günündeyse takım şahane değilse perişan.. Oyun sistemini bu kadar alexin üzerine yıkmak yanlış.. Geçen sezon herşey güzeldi çünkü Alexin arkasında aurelio vardı şimdi topa basıp alıp alexe verecek adam yok..
Bugün bu maçı kazanacağımıza sadece taraftar inanmış futbolcularda inanç namına hiç bişey yok.. Gecen sezonda yenilen golü çıkarmak için canını koyanlar şimdi ipimle kuşağım havasında takılıyo..
Bu arada Alexin yerine sen guizanın yerine ben giysem o formayı biz daha yürekten oynarız .. kupayı getiririz istanbulaAziz başkan keşfet artık bizi
![]()