Okan abi sen bu spikerlerin yanında yorum yapan adamlar varya adını bilmiyorum onlardan olmalıymışsın bence.extraloob demiş ki:Alex oynadığı sürece 10 kişi oynamaya mahkumuz koy Semih'i tıkır tıkır oynayalım yok işte.

![]() |
Okan abi sen bu spikerlerin yanında yorum yapan adamlar varya adını bilmiyorum onlardan olmalıymışsın bence.extraloob demiş ki:Alex oynadığı sürece 10 kişi oynamaya mahkumuz koy Semih'i tıkır tıkır oynayalım yok işte.
Hajım bu 5 e kadar giderQuantum demiş ki:İkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
İnşallahK3M4L1ST demiş ki:Hajım bu 5 e kadar giderQuantum demiş ki:İkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Sen bu kafayla zor d.mod olursun.Quantum demiş ki:İnşallahK3M4L1ST demiş ki:Hajım bu 5 e kadar giderQuantum demiş ki:İkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya herşeyi ciddiye alıyorsunuz. İşin gırgırındayız biz sen ne diyorsun hacım. Tabiki kazanmasını isterim FB'nin. Lâkin maksat gırgır.FeeL demiş ki:Sen bu kafayla zor d.mod olursun.![]()
Ps:Galatasay'lıyım ama bizi Avrupa'da temsil eden bütün Türk takımlarının kazanmasını isterim.Okan abide Fenerbahçe'li unutma.![]()
Edit: Sry istemeden oldu.Quantum demiş ki:Ya herşeyi ciddiye alıyorsunuz. İşin gırgırındayız biz sen ne diyorsun hacım. Tabiki kazanmasını isterim FB'nin. Lâkin maksat gırgır.FeeL demiş ki:Sen bu kafayla zor d.mod olursun.![]()
Ps:Galatasay'lıyım ama bizi Avrupa'da temsil eden bütün Türk takımlarının kazanmasını isterim.Okan abide Fenerbahçe'li unutma.![]()
![]()
![]()
El zaten.ciko1984 demiş ki:üf 2. gol neydi öyle ya bana el gibi geldi :(
Lütfen böyle konularda gırgır yapma mümkünse :|Quantum demiş ki:Edit: Sry istemeden oldu.Quantum demiş ki:Ya herşeyi ciddiye alıyorsunuz. İşin gırgırındayız biz sen ne diyorsun hacım. Tabiki kazanmasını isterim FB'nin. Lâkin maksat gırgır.FeeL demiş ki:Sen bu kafayla zor d.mod olursun.![]()
![]()
![]()