Arkadaşım futboldan anlamıyorsun çek git bebeğim uzaklara çek giittttttt^^hellboy1 demiş ki:1. Kalecinin biraz hatasi vardi`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
2. Kırmızı Kartı Roberto Carlos Yemeliydi
3.Penalti pozisyonunun penalti oldugunu düsünmüyorum
MiqcroXce demiş ki:Ya biraz bencillik yapmada lütfen eksiklerinide belirt iz tebrikler diyoruzSpa demiş ki:haha neresi rezalet? Hakkımızdı aldık Dua edinde atamadıklarımıza ^^
Sen hakkımızla aldık dıyorsun![]()
hellboy1 demiş ki:1. Kalecinin biraz hatasi vardi`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
Yorumlara bakılırsa, sadece futbolcular değil, taraftarlarıda çirkeflikte sınır tanımıyor..yeonyang demiş ki:Fenerbahce yine serefsizlikle kazandi. Tebrikler.
Mavi değil mi buAbsence demiş ki:MOSMORSUNUZ
Bukadar
Darisi 50 yildir goremediginiz Turkiye Kupasina^^Fre3sTyLe demiş ki:Laylaylaylay FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
10. Geleneksel Terbiye Etkinliği tamamlanmıştır.Herkes Haddini Bilecek!
orda Carlos bacagını kitlemeyeydi, benmi dedim kitle bacagını oraya diye sevişiyormu napıyorsa bellisiz bacagını sarmış adamcagızaFre3sTyLe demiş ki:hellboy1 demiş ki:1. Kalecinin biraz hatasi vardi`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
Yumruk atan adama ödül mü verecekti hakem ?