L_e_g_e_n_D demiş ki:Yeahhhh 3-1
L_e_g_e_n_D demiş ki:Yeahhhh 3-1
1. Kalecinin biraz hatasi vardi`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
Aynen oyle..MiqcroXce demiş ki:`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
1 Maçıda ya gs ya fb adam gıbı kazansın illa maçta bir ... olcak yani![]()
Ya biraz bencillik yapmada lütfen eksiklerinide belirt iz tebrikler diyoruzSpa demiş ki:haha neresi rezalet? Hakkımızdı aldık Dua edinde atamadıklarımıza ^^
maçı ters izledin herelde sen. Carlos'un nerede kırmızı kartlık durumu vardı.Formayı çekmek Sarı karttı verdi. Adam yumruk attı bu kadar fanatik olmayın ^^hellboy1 demiş ki:1. Kalecinin biraz hatasi vardi`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
2. Kırmızı Kartı Roberto Carlos Yemeliydi
3.Penalti pozisyonunun penalti oldugunu düsünmüyorum
AynenPrisoners demiş ki:Yaşasın türk futbolu ^^
Orda Bacagını Sokan kimdi? Keita atildi durduk yere orda bacagını adama sarmış cıkarmıyordaSpa demiş ki:maçı ters izledin herelde sen. Carlos'un nerede kırmızı kartlık durumu vardı.Formayı çekmek Sarı karttı verdi. Adam yumruk attı bu kadar fanatik olmayın ^^hellboy1 demiş ki:1. Kalecinin biraz hatasi vardi`Creations demiş ki:Helal olsun GS söyleyecek bir şey bulamıyorum , gelenek devam ediyor
2. Kırmızı Kartı Roberto Carlos Yemeliydi
3.Penalti pozisyonunun penalti oldugunu düsünmüyorum