Server
Flora
Takımı
Galatasaray
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme:

pfffffff

Aileden
Resimler çok iyi

Diğerleri beni dinlesin

size Roberto Carlosun bir baldırı yetecektir :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
extraloob demiş ki:
son dünya kupasında brezilya ile 2 kere karşılaştık ve yenildik, yani tr nin brezilya ya ters gelme durumu yok.

rico+nobre+bobo demişsin rico zati ertuğrul tarafından satılacak futbolcular listesinde baş sırada geliyor, nobre ise sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyecek son olarak bobo kalıyor ki tek ondan da zarar gelmeyeceğini düşünüyorum onu besleyecek futbolcular 3.sınıf TR'nin futbolcuları :lolmuch:

ümit demişsin boşluk demişsin yahu ümit geçen yıl toplasan 3 maçta forma giymemiştir :mrgreen:
tuncay için söyleyecek sözüm yok cidden büyük kayıp ama olması gerekendi üzülmüyorum neden dersen alternatifi o kanatta carlos ile uğur ikilisi bir tuncay eder herhalde o bölgede Cool
Rico yürüyerek fenerbahçeye yeter:) Formunu tam yakalamış bir Delgadomuz var! Fenerin en çok çektiği oyuncuların başında olan bir Koray var! Defansımız da milli takımda oynayan 2 oyuncu var! Kalecimiz milli! Sol tarafta ŞL tecrübeli bir oyuncu ! Milli takımında da oynuyor! Bobo tek başına fenere yetmişti :) Fenerin Bobo su !!! Fanatikteki başlık aynen bunu yazıyordu :)

Fenerbahçe ortaya kupa gelmiş hangi maç ta Beşiktaşı yendi ki ?
+
Son Brezilya - Türkiye maçında yenilmemiştik, hatta elimizden kaçırmıştık...! Dünya kupasında da Finalde ki Almanyadan daha çoğunu bizden çekmişLerdi! Bu akşam görecez bakalım... Brezilya mı Türkiye mi popcorn popcorn

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ben maç bitiminde elimde biralar ile keyf yaparken sen üzgün gözlerle bu uzun destansı yazıları hatırlayacaksın ihihihii :lolmuch: :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
extraloob demiş ki:
ben maç bitiminde elimde biralar ile keyf yaparken sen üzgün gözlerle bu uzun destansı yazıları hatırlayacaksın ihihihii :lolmuch: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hadi bakalım! Çok iddialısın! İnşallah FB nin şansı bu sefer tutarda Efsane kestane olmaz popcorn popcorn

pfffffff

Aileden
LaNCeLoT demiş ki:
extraloob demiş ki:

Hadi bakalım! Çok iddialısın! İnşallah FB nin şansı bu sefer tutarda Efsane kestane olmaz popcorn popcorn
o efsane kestane olsada (ki imkansız)
Biz Fenerbahçeliyiz!

StarkDrache

Bilgiliyim
ElazigLee demiş ki:
LaNCeLoT demiş ki:
extraloob demiş ki:

o efsane kestane olsada (ki imkansız)
Biz Fenerbahçeliyiz!
!mpossible is NothinG Exclamation

istanbulda yagmur duasına cıkan halk besiktasımız için de dua etmiş eh artık o kadardua boşa gitmez^^ ama ben GS liyim yannıs annasılmasın^^

A

Anonymous

Guest
Abarde Gallina Ortega
(CesurYürek Ortega! )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anladınız siz onu!!!! popcorn

Yukarı Alt