StarkDrache
Bilgiliyim
Gereksz Tartışmalar Yapmayalım !
Fenerdede Bir sürü Eksik Var.
Sonucu Zaman GÖstercek GErçi Belli Ama
Fenerdede Bir sürü Eksik Var.
Sonucu Zaman GÖstercek GErçi Belli Ama

süpersin 4ever gsMorwena demiş ki:ehhuhahahu hacım extra ztn carlos olmuş kaç yaşında siz adamı aldınız adam uçaktan nerdeyse bastonla inecek :![]()
![]()
FoR EveR ||| GalayasaraY |||
Rico yürüyerek fenerbahçeye yeter:) Formunu tam yakalamış bir Delgadomuz var! Fenerin en çok çektiği oyuncuların başında olan bir Koray var! Defansımız da milli takımda oynayan 2 oyuncu var! Kalecimiz milli! Sol tarafta ŞL tecrübeli bir oyuncu ! Milli takımında da oynuyor! Bobo tek başına fenere yetmişti :) Fenerin Bobo su !!! Fanatikteki başlık aynen bunu yazıyordu :)extraloob demiş ki:son dünya kupasında brezilya ile 2 kere karşılaştık ve yenildik, yani tr nin brezilya ya ters gelme durumu yok.
rico+nobre+bobo demişsin rico zati ertuğrul tarafından satılacak futbolcular listesinde baş sırada geliyor, nobre ise sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyecek son olarak bobo kalıyor ki tek ondan da zarar gelmeyeceğini düşünüyorum onu besleyecek futbolcular 3.sınıf TR'nin futbolcuları![]()
ümit demişsin boşluk demişsin yahu ümit geçen yıl toplasan 3 maçta forma giymemiştir![]()
tuncay için söyleyecek sözüm yok cidden büyük kayıp ama olması gerekendi üzülmüyorum neden dersen alternatifi o kanatta carlos ile uğur ikilisi bir tuncay eder herhalde o bölgede Cool
extraloob demiş ki:ben maç bitiminde elimde biralar ile keyf yaparken sen üzgün gözlerle bu uzun destansı yazıları hatırlayacaksın ihihihii![]()
![]()
KUPA BEYİ BEŞİKTAŞ tabiri de hatırlatılmalıdır dimi :?!!!StarkDrache demiş ki:Kupa Kartali Diye Bir Tabir Vardır Exclamation
Bilmeyenlere Duyrulur![]()
Fazla Yüklenmeyelim Sonra Yenilirz Flan Susmazlar ( Böyle Bir İhtimal Yok Gerçi Sadece MucizeLaNCeLoT demiş ki:KUPA BEYİ BEŞİKTAŞ tabiri de hatırlatılmalıdır dimi :?!!!StarkDrache demiş ki:Kupa Kartali Diye Bir Tabir Vardır Exclamation
Bilmeyenlere Duyrulur![]()
o efsane kestane olsada (ki imkansız)LaNCeLoT demiş ki:extraloob demiş ki:ben maç bitiminde elimde biralar ile keyf yaparken sen üzgün gözlerle bu uzun destansı yazıları hatırlayacaksın ihihihii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi bakalım! Çok iddialısın! İnşallah FB nin şansı bu sefer tutarda Efsane kestane olmaz popcorn popcorn
!mpossible is NothinG ExclamationElazigLee demiş ki:o efsane kestane olsada (ki imkansız)LaNCeLoT demiş ki:extraloob demiş ki:ben maç bitiminde elimde biralar ile keyf yaparken sen üzgün gözlerle bu uzun destansı yazıları hatırlayacaksın ihihihii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi bakalım! Çok iddialısın! İnşallah FB nin şansı bu sefer tutarda Efsane kestane olmaz popcorn popcorn
Biz Fenerbahçeliyiz!
Hacım Sen bizi DesteklemelisnMorwena demiş ki:yesFor Ever GalataSaray