Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena
Kadıköy`de lanetli gece!


Haftanın merakla beklenen maçında gülen yok! Fenerbahçe ile Trabzonspor'un Kadıköy'deki randevusuna bordo mavililerin özellikle ikinci yarıda kaçırdığı akıl almaz pozisyonlar damga vurdu. Trabzonspor'un yakaladığı pozisyonlarda iki takımın da taraftarları dokuz doğruruken, mücadele 0-0 sona erdi. Böylece ne Fenerbahçe moral için çok ihtiyacı olan galibiyeti alamadı ne de Trabzonspor'un Kadıköy'deki 19 yıllık galibiyet hasreti sona erebildi.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 9’a çıkartırken, Trabzonspor da 8 puana yükseldi.

Fenerbahçe sahaya Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles, Stoch, Alex ve Sow ilk 11’i ile çıkarken, Trabzonspor da Onur Recep Kıvrak, Celustka, Mustafa Yumlu, Bamba, Emerson, Yasin Öztekin, Zokora, Sapara, Olcan Adın, Alanzinho ve Halil Altıntop ilk 11’i ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. 3. dakikada Trabzonspor savunmasının arkasına atılan uzun pasla topla buluşan Sow, bekletmeden vurşunu yaptı, ancak top kalenin üzerinden auta gitti.

İlk dakikalardaki baskıyı atlattıktan sonra oyunda dengeyi kuran Trabzonspor, sarı lacivertlilerin kalesine etkili gelmeye başladı. Bordo mavili ekipte Sapara’nın ceza sahası dışından çektiği sert şut üst direkten geri geldi.

Fenerbahçe 22. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahasının dışında kaleyi karşıdan gören bir noktada topu önünde bulan Alex, bekletmeden şutunu çekti ve top yan direkten geri geldi. Pozisyonun hemen devamında Trabzonspor sarı lacivertli takımın savunmasını az adamla yakaladı. Olcan sol çaprazdan rakip ceza sahası içine girdi, ancak Olcan’ın şutunda top üstten auta gitti.

İlk devrenin kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Maçın ikinci devresine Trabzonspor daha etkili başladı. İlk dakikalarda oyunu kontrol eden bordo mavililer, Olcan ile yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Dakikalar ilerledikçe oyunu konuk ekibin sahasına yıkmaya başlayan Fenerbahçe, uzaktan atılan şutlarla skoru değiştirmeye çalıştı, fakat kaleci Onur’u aşmayı başaramadı.

Oyunun kontrolünü ele geçiren Fenerbahçe, 74. dakikada gole birkez daha çok yaklaştı. Alex’in kullandığı köşe vuruşunda Bekir’in kafa şutunu Sapara çizgiden çıkardı ve sarı lacivertlilerin öne geçmesine izin vermedi.

Karşılaşmanın 80. dakikasında ise Trabzonspor çok önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Fenerbahçe’nin orta sahada yaptığı top kaybının ardından Olcan sol kanatta topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Olcan topu üstten auta gönderdi.

Trabzonspor 83. dakikada birkez daha gole çok yaklaştı. Kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Olcan, tecrübeli kaleciyi çalımlayarak geçti, ancak savunma araya girerek topun ağlarla buluşmasına izin vermedi.

Fenerbahçe kalesine son bölümde çok etkili gelmeye başlayan Trabzonspor’da 86. dakikada Henrique'n’n şutunda top direkten geri geldi ve dönen topu Fenerbahçe savunması uzaklaştırdı.

Maçın kalan bölümünde gol olmazken, karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.


Kaynak:Sporbucks​
 
Yukarı Alt