guild açılmıştır girmek isteyen ya topiçten bildirsin ya da TR_ErCaN_TR YE PM atsın
E ercan_track Kayıt 3 Mayıs 2007 Mesajlar 90 Beğeniler 0 Şehir ???? 14 Ağustos 2007 #1 guild açılmıştır girmek isteyen ya topiçten bildirsin ya da TR_ErCaN_TR YE PM atsın
J Jigsaw Aileden Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 8.653 Beğeniler 0 Şehir Istanbul 16 Ağustos 2007 #2 FearlessTurks falan olaymış isim ezik.
R RoyFokkerr Kayıt 26 Temmuz 2007 Mesajlar 88 Beğeniler 0 18 Ağustos 2007 #3 Jigsaw demiş ki: FearlessTurks falan olaymış isim ezik. Daha fazla görüntüle... hayırlı olsun dicegine ezik felan diyo bide mod adayı peh... kahvekeyfi
Jigsaw demiş ki: FearlessTurks falan olaymış isim ezik. Daha fazla görüntüle... hayırlı olsun dicegine ezik felan diyo bide mod adayı peh... kahvekeyfi
J Jigsaw Aileden Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 8.653 Beğeniler 0 Şehir Istanbul 19 Ağustos 2007 #4 RoyFokkerr demiş ki: Jigsaw demiş ki: FearlessTurks falan olaymış isim ezik. Daha fazla görüntüle... hayırlı olsun dicegine ezik felan diyo bide mod adayı peh... kahvekeyfi Daha fazla görüntüle... İsim ezik dedik. Ben her topice aynı "Hayırlı olsun kardeş" mesajını yapıştırmıyorum en azından. Anladın sen onu.
RoyFokkerr demiş ki: Jigsaw demiş ki: FearlessTurks falan olaymış isim ezik. Daha fazla görüntüle... hayırlı olsun dicegine ezik felan diyo bide mod adayı peh... kahvekeyfi Daha fazla görüntüle... İsim ezik dedik. Ben her topice aynı "Hayırlı olsun kardeş" mesajını yapıştırmıyorum en azından. Anladın sen onu.
R RoyFokkerr Kayıt 26 Temmuz 2007 Mesajlar 88 Beğeniler 0 19 Ağustos 2007 #5 Jigsaw demiş ki: RoyFokkerr demiş ki: Jigsaw demiş ki: FearlessTurks falan olaymış isim ezik. Daha fazla görüntüle... hayırlı olsun dicegine ezik felan diyo bide mod adayı peh... kahvekeyfi Daha fazla görüntüle... İsim ezik dedik. Ben her topice aynı "Hayırlı olsun kardeş" mesajını yapıştırmıyorum en azından. Anladın sen onu. Daha fazla görüntüle... ismi begenmemis olabilir ama ezik ne? sanane adam istedini koyar sanada basarılar dilemek düser kahvekeyfi
Jigsaw demiş ki: RoyFokkerr demiş ki: Jigsaw demiş ki: FearlessTurks falan olaymış isim ezik. Daha fazla görüntüle... hayırlı olsun dicegine ezik felan diyo bide mod adayı peh... kahvekeyfi Daha fazla görüntüle... İsim ezik dedik. Ben her topice aynı "Hayırlı olsun kardeş" mesajını yapıştırmıyorum en azından. Anladın sen onu. Daha fazla görüntüle... ismi begenmemis olabilir ama ezik ne? sanane adam istedini koyar sanada basarılar dilemek düser kahvekeyfi
E ercan_track Kayıt 3 Mayıs 2007 Mesajlar 90 Beğeniler 0 Şehir ???? 19 Ağustos 2007 #6 jigsaw ben guilde giricekler için ve akıllıca cevap verenler için yazdım o yazıyı mod yakışmamış sana
jigsaw ben guilde giricekler için ve akıllıca cevap verenler için yazdım o yazıyı mod yakışmamış sana
R RoyFokkerr Kayıt 26 Temmuz 2007 Mesajlar 88 Beğeniler 0 20 Ağustos 2007 #7 ercan_track demiş ki: jigsaw ben guilde giricekler için ve akıllıca cevap verenler için yazdım o yazıyı mod yakışmamış sana Daha fazla görüntüle... mod degil deneme mod bu gidislede mod olamaz bence kahvekeyfi (tabi bu benim sahri gürüsü)
ercan_track demiş ki: jigsaw ben guilde giricekler için ve akıllıca cevap verenler için yazdım o yazıyı mod yakışmamış sana Daha fazla görüntüle... mod degil deneme mod bu gidislede mod olamaz bence kahvekeyfi (tabi bu benim sahri gürüsü)
T Turk_Knight Kayıt 18 Ağustos 2007 Mesajlar 409 Beğeniler 0 Şehir Antalya 22 Ağustos 2007 #8 Sakin olallım Arkadaslar extraokk
N NephilimAngel Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 4.173 Beğeniler 0 Şehir mistik mannnn 4 Aralık 2007 #9 eskiden daha iyi biridi gene düzelir biras bozdu son günlerde kendini ama düzelir iyi bi insan aslında jigy sen mod degil nerdeyse admin durumundasın yapma böle şeyler yaw üyelerimizi kırma yha
eskiden daha iyi biridi gene düzelir biras bozdu son günlerde kendini ama düzelir iyi bi insan aslında jigy sen mod degil nerdeyse admin durumundasın yapma böle şeyler yaw üyelerimizi kırma yha